ORTHODOX CELTS, 17. marta u Domu omladine

Datum objave:17.03.2018

Pročitano:2069 puta

Datum održavanja: 17.03.2018

Lokacija: Dom omladine Beograd

Dan Svetog Patrika, 17. mart će i ove godine biti obeležen velikim koncertom grupe „Othodox Celts" u Domu omladine Beograda sa početkom u 21h. Ovo će biti 26. samostalni koncert „Celtsa" na isti dan, čime se nastavlja najduža muzička tradicija u srpskom rokenrolu.

 

Orthodox Celts

Poznati kao bend koji ne pravi kompromise i nikada ne odstupa od linije kojom su krenuli od samog početka, Aca Seltik najavljuje da će 26. rođendan proslaviti sa svojom publikom na poseban način: „Ikonografijom ćemo se malo vratiti u vreme kada smo počinjali, a novim pesmama i izgledom ćemo otići još jedan korak dalje. Definitivno će ovo biti vrlo uzbudljiv i emotivan koncert."

Posebnom uzbuđenju pred koncert doprinosi i činjenica da će, posle četvrt veka bavljenja irskom muzikom, bend po prvi put posetiti Irsku krajem aprila. „Kelti" su inače objavili šest studijskih albuma sa tradicionalnim irskim i autorskim pesmama, a poslednji album "Many Mouths Shut" su izdali prošle godine za sopstveni label O'Celts Records.

Grupa "Orthodox Celts" tokom cele godine svira na mnogim festivalima u zemlji i regionu, gde sa brojnom publikom dele posebnu energiju i atmosferu, a definitivno se ta posebnost najbolje može osetiti na njihovom tradicionalnom koncertu u Beogradu.

Ulaznice za koncert se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Eventima, DD Ticketsa i Gigs Tixa, a pred sam koncert i na blagajni Doma omladine.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :