ORTHODOX CELTS 14. decembra u Nišu!

Datum objave:22.11.2019

Pročitano:1398 puta

Lokacija: Beograd

Nakon duže pauze, beogradski sastav ORTHODOX CELTS održaće samostalni koncert u Nišu, u okviru aktuelne turneje „GREEN ROSES 20th ANNIVERSARY TOUR” u Irish Pub-u – Crazy Horse, u subotu, 14. decembra 2019, sa početkom u 22h.

 

Orthodox celts


Počeci grupe Orthodox Celts vezani su za Srbiju i Beograd ranih devedesetih godina. Prvi su bend koji je na prostorima centralne i istočne Evrope propagirao i promovisao Irski folk zvuk, u maniru legendarnih Dublinersa i Poguesa koji su im bili i ostali muzički uzori.
Kroz prvih nekoliko godina rada postava se menjala i nadograđivala da bi cela priča konačno kulminirala 1999. godine sada već legendarnim albumom „Green Roses“, jеdnim od ključnih albuma njihovog muzičkog i kreativnog uzleta, albumom na kojem su dostigli potpunu zrelost i koji je doneo savršen balans između njihovog autorskog rada i obrada Irskih tradicionala.
20 godina kasnije, album je i dalje aktuelan i predstavlja kostur njihovih živih nastupa, a sa albuma je skinuto čak 6 singlova. 

Upravo sada, u novembru 2019, bend polazi na turneju kojom će obeležiti ovaj lepi jubilej i na kojoj će svirati album „Green Roses“ u celosti, uz naravno izbor najvećih hitova iz njihove sada već skoro 30-godišnje karijere.

 Petak 22. 11. - Beograd, KST


Petak 29. 11. - Zaječar, Omladinski Centar


Subota 30. 11. - Kragujevac, Čaurnica


Petak 6. 12. - Bajina Bašta, Dom omladine


Subota 7. 12. – Užice, Gradski kulturni centar


Petak 13. 12. - Vranje, Darkwood

Subota 14. 12. – Niš, Irish Pub Crazy Horse


Subota 21. 12. - Šabac, Floyd


Četvrtak 26. 12. - Novi Sad, Dom kulture


Petak 27. 12. - Subotica, Klub Mladost


Za koncert u Nišu, ulaznice u pretprodaji od subote, 23. novembra po promotivnoj ceni od 800 rsd, a preostali kontigent ulaznica biće u prodaji po ceni od 1.000 rsd! Pretprodajna mesta: Energy Music Shop - TPC Kalča – prizemlje, CD Sound - Novi Podzemni Prolaz (Obrenovićeva bb) i Irish Pub - Crazy Horse (Davidova 8).


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :