Orbital Stage na VIBE festivalu za sve techno fanove

Datum objave:19.04.2016

Pročitano:3939 puta

Datum održavanja: 02.09.2016 - 03.09.2016

By:Mladen Aleksić

Lokacija: Knežev Arsenal, Kragujevac

Ovogodišnji VIBE Festival u Kragujevcu donosi niz iznenađenja, a prvo i jedno od najvećih je svakako širenje festivala i otvaranje novog stagea. Orbital stage je inspirisan temom festivala koja je ove godine pod sloganom IZGUBLJENI UNIVERZUM, a biće smešten u napuštenoj industrijskoj hali u sklopu festivalskog kompleksa - Knežev arsenal.

 

Orbital stage - VIBE festival

 

Orbital stage je osmišljen kao mesto za sve zaljubljenike u techno zvuk, što se potpuno uklapa u postojeću ambijentalnu celinu. Posetioci festivala će imati priliku da čuju veliki broj izvođača i uživaju u muzici do ranih jutarnjih časova. Uz odličan lineup, Orbital će scenografski biti potpuno preuređen u skladu sa temom festivala što će doprineti potpuno jedinstvenom iskustvu.

Uz najavljeni Orbital stage, publika ima mogućnost da djuska na Main stag-u koji je namenjen EDM pravcima, ili dnevnom Sunstageu uz lagani deep house i čarobni zalazak sunca.

VIBE Festival je tematski festival elektronske muzike, festival se održava u napuštenom fabričkom kompleksu Knežev arsenal u Kragujevcu. Četvrto izdanje VIBE festivala je zakazano za 2. i 3. septembar. 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :