Oproštajni koncert grupe NOVEMBAR

Datum objave:15.01.2019

Pročitano:1286 puta

Datum održavanja: 19.01.2019

Lokacija: Beograd

Tri godine je pripreman poslednji album grupe ,,Novembar". Na njemu je Goran Kostić Kosta, frontmen ovog kultnog benda, okupio svoje brojne prijatelje:

 

Nikolu Vranjkovića, Pankrte, Zorana Čalića (ex-Majke), Nemanju Kojića Kojot (Eyesburn, Hornsman Coyote), Seja Seksona (Zabranjeno pušenje), Branka Golubovića Goluba iz Goblina, Petka Slaveykova (DNC), Silvestara Mraka iz bendova Gužva u 16-ercu i Grupe tvog života, kao i Vladimira Radusinović Raduleta, gitaristu benda Atheist rap. Na albumu se nalazi i pesma ,,Sve zaboravljam", koju je otpevao Kosta.

 


Album je u oktobru 2018. godine objavio Nocturne Media ali ga on, nažalost, nije čuo. Nije uspeo da sa publikom, uživo, podeli ovu prijateljsku muzičku priču. Kosta je preminuo 2017. godine, u 51. godini života.

Njemu u čast, i ne želeći da publiku ostavi uskraćenom da čuje uživo ovaj albuim koji je pobrao sjajne kritike, bend Novembar će organizovati oproštajni koncert grupe Novembar, u beogradskom Elektropioniru, 19. januara.

Na promociji albuma ,,Novembar" grupe Novembar na vokalima će sa bendom nastupiti Petko Slaveykov, vokal bugarskog Daily Noise Club-a, zatim Silvestar Mrak i Radule.

Podrška poslednjem beogradskom koncertu grupe Novembar biće novosadski SNB, koji takodje promoviše svoj aktuelni album ,,Brzopletost".

Ulaznice će biti dostupne na veče koncerta, na ulazu u Elektropionir, po ceni od 500 dinara. 

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :