Opia: Saradnja na relaciji Niš-Bar

Datum objave:15.05.2017

Pročitano:2278 puta

By:TribalRajberLabel

Niški sastav MORA i producent Tjamil objavili su lyrics video za remix pesme “Opia”, koji je miksovao i producirao crnogorski audio-vizuelni umetnik Masturbeator. Pesmu su u originalu radili niški muzičari, a ideja o saradnji sa Masturbeatorom javila se kao savršena prilika da se stari poznanici konačno udruže na istom projektu i tri kompletno različita muzička izraza spoje u jedan.

 

MORA i Tjamil - Opia


Tjamil i Masturbeator su, naime, obojica nosioci titule za najbolji remix, koji organizuje Amazing Radio, a podržava izdavačka kuća “Sunday”, inače ogranak radija BBC One. Originalna pesma naći će se na debi EP-ju benda MORA, čije se izdavanje očekuje uskoro. Iza ovog izdanja stoji nezavisna online etiketa TribalRajberLabel, dok lyrics video potpisuje Nenad Tasić, ujedno i
član pomenutog sastava.

MORA je nastala pre dve godine kao projekat Nenada Tasića i Zorane Ignjatović, a danas ima formu punog benda spremnog da svoj rad iznese u javnost u skorijoj budućnosti. Tjamil je dobro poznat srpskoj elektronskoj sceni, kako kao DJ tako i kao producent. Iza sebe Tjamil ima gomilu mikseva, saradnji, produkcijskih kolaboracija, a verovatno je najpoznatiji kao “beatmaker” hip-hop umetnicima niške scene.

 

Masturbeator je prepoznatljiv po svom mračnom i teško distorziranom zvuku koji se jasno čuje i na ovom remiksu. Uz muzičku produkciju Masturbeator odlično pliva i u vodama videa, pa se slobodno može reći da je ova audio-vizuelna saradnja savršen prikaz njegovog rada.

 

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :