Open Air techno utorak u KPTM bašti: Dejan Milićević i Mancha & Mark Panic

Datum objave:12.05.2017

Pročitano:4327 puta

Datum održavanja: 16.05.2017

By:Sanja Jakšić

Lokacija: KPTM bašta

Jedan od najuspešnijih izvođača domaće elektronske scene Dejan Milićević nastupiće u klubu KPTM sa proslavljenim duom Manchom i MarkPanicom u okviru koncepta TechnoTuesday u utorak 16. maja od podneva, a ova dnevna OPEN AIR žurka će trajati neverovatnih 12 sati! Svi posetioci koji dođu do 14 časova, moći će da uđu besplatno na party!

 

Open Air Tuesday KPTM

Mancha i Mark Panic, koji stoje iza organizacije „Belgrade afterhours” zasigurno su pronašli tačnu formulu kada je u pitanju savršen party, što dokazuje i činjenica da su njihove žurke jedne od najposećenijih u gradu, uvek uz mnogo dobre energije i sjajne trake.

Dejan Milićević, internacionalno priznati artist, prepoznatljiv je po moćnom house i techno zvuku, koji kreira zaraznu vožnju i beskompromisno tera na ples. Njegovi energični DJ setovi, već skoro dve decenije pomeraju mase širom Evrope, počevši od Exita, preko festivala Monegros, Awakenings, Tomorrowland, Amsterdam Dance Event, Sónar Festival, do najprestižnijih klubova kao što su Tresor, Raw 14, Fabrik Madrid, The Egg London i The Tube. Kao jedan od najcenjenijih srpskih DJ-eva, Dejan je svirao i set za legedarni Boiler Room na festivalu MAD in Belgrade.

 

Dejan Milićević


Dejan je izdao blizu 100 traka i EP-jeva za neke od najboljih evropskih etiketa, kao što su Plastic City, Suara, Liebe Detail, Gilesku i Tit Zero Recordings. Vinil kopije njegovog izdanja "Trust and the Purpose" (Gilesku), rasprodate su za samo pet dana, a njegov LP "Just Keep Talking Girl" izdat za Plastic City, postigao je ogroman uspeh. Dejan je, 2014 godine, lansirao svoj vinil-digital label Tit0 – Tit Zero Recordings, na čijem prvom izdanju se pojavljuje legendarni DJ Rush na mikrofonu. Dejan je poznat i kao Burn Energy Drink ambasador i sudija takmičenja burn Residency, a angažovan je i kao regionalni predavač za Burn Audio Tool softver.

Mancha (Mad Mole / Belgrade Afterhours) - Iskusni beogradski di-džej koji nas već više od deset godina maestralno diriguje anderagraund klupskom scenom. Zajedno sa Markom Panićem pokrenuo je projekat Belgrade Afterhours, koji je trenutno najposećeniji after party koncept u Beogradu.

MarkPanic (Belgrade Afterhours) - di-džej i producent čije ime obožavamo da vidimo na line-up- u najavljenog eventa. Iskusno se poigrava različitim muzičkim pravcima, od techna, tech house do deep house.

Više o ovom događaju možete pročitati na Facebook eventu

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :