Oni su Betmen i Robin elektronske muzičke scene

Datum objave:26.04.2017

Pročitano:3856 puta

Datum održavanja: 29.04.2017

Lokacija: Magacin Depo

Jedan od najomiljenijih dvojaca na svetskoj sceni konačno nastupa pred beogradskom publikom ove subote! Kollektiv Turmstrasse staće za mix pult Magacin Depoa na još jednoj Blender žurci.


Kako su nam svima poznata njihova izdanja za Diynamic, Cocoon, Get Physical i Defected, i naravno omiljena traka Sorry I Am Late, ovoga puta želeli smo da naredne redove posvetimo zanimljivostima o ovom dvojcu. Christian Hilscher i Nico Plagemann prijatelji su gotovo dve decenije, a muzikom se zajednički bave nešto više od petnaest godina. Kako kažu, pored muzike nemaju još puno interesovanja i nemaju hobi, a u nastavku možete pročitati pet stvari koje sigurno niste znali o Kollektivu.

 

Kollektiv Turmstrasse


1. Mali klub nazvan “Die Gerberei” odgovoran je za nastanak Kollektiv Turmstrasse. Nico i Christian su otkrili da je muzika koju su čuli u ovom klubu, kao i ljudi koje su upoznali najviše uticali na to da počnu da se bave muzikom. Tamo su došli do kontakta za svoj prvi buking.


2. Za sebe kažu da su Betmen & Robin u muzičkoj igri koju igraju, kao i da im je cilj da ljudima predstave svoje drugačije vizije house i techno muzike.


3. Nemci su poznati po dobroj muzici i dobrom pivu, a momci iz Kollektiva su izjavili da ipak radije popiju dobro vino ili džin tonik nego pivo.


4. Da imaju samo tri meseca života proveli bi ga na sledeći način. Prvi mesec bi putovali na prelepa mesta koja su posetili kada su nastupali. Drugi mesec bi se družili sa prijateljima i porodici, a treći bi, i do samog kraja proveli na bini puštajući muziku, jer im je ona najvažnija.


5. Pored muzika koja im predstavlja prioritet često idu na pecanje ili na kampovanje i tada telefone i laptopove ostavljaju kod kuće. Izjavili su da više vole da odmore na nekoj planini nego da letuju na Ibizi jer su avanture koje dožive ono što publici pričaju svojom muzikom.


Sjajne momke iz Kollektiv Turmsrasse 29. aprila slušamo zajedno sa Ilijom Djokovićem i Nikolicom. Ulaznice možete potražiti po trenutnoj ceni od 990 dinara za regularnu, odnosno i 1490 dinara za VIP na svim Eventim i Gigstix prodajnim mestima.
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :