ONI PREUZIMAJU BEOGRAD: 9 ekipa i 24 izvođača na drugoj po redu LOCALS žurci!

Datum objave:24.04.2015

Pročitano:5133 puta

Datum održavanja: 09.05.2015

By:Hana Adrović

Lokacija: KPGT, Beograd

ONI PREUZIMAJU BEOGRAD! Locals Taking Over

Upoznajte ekipu koja će u večeri 9. maja “preuzeti” Beograd na centralnom događaju lokalne scene “Locals” i doneti najkompletnije i najznačajnije okupljanje beogradske alternativne scene novijeg datuma!

 

ONI PREUZIMAJU BEOGRAD: 9 ekipa i 24 izvođača na drugoj po redu LOCALS žurci! Klub KPGT | 2015

 

Promo video pogledajte OVDE.


“Locals” se vraća u velikom stilu da ponovo okupi najbolje od Beograda na jednom mestu! Ekipe dosadašnjih “lokalaca”, pojačane novim snagama, na novoj lokaciji – zdanju KPGT-a, preuzeće Beograd u večeri 9. maja i doneti centralni muzički događaj lokalne DJ scene.

 

Ukupno 9 ekipa koje čine čak 24 izvođača nastupiće na drugoj po redu Locals žurci, a to su: Vatra, Mystic Stylez, Kišobran, Picasso Punk, Banda Panda, All That Bass, Idemo Na Mars, Ewox & Tamarinsky i Kristijan Molnar.

 

U pitanju je najkompletnije i najznačajnije okupljanje beogradske alternativne scene novijeg datuma, a svaki pravi klaber zaokružiće 9. maj u svom kalendaru i nacrtati se u KPGT-u da zajedno sa svojim omiljenim izvođačima “preuzme” prestonicu na jedno veče.


Karte su u prodaji na svim Zla Shtek, Win Win i DD tickets prodajnim mestima, kao i online na www.ddtickets.rs po ceni od 600 dinara.

https://www.facebook.com/Locals.Belgrade
http://instagram.com/locals.belgrade/


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :