Omnia prva zvezda Serbia Wonderland festivala

Datum objave:16.09.2016

Pročitano:20398 puta

Datum održavanja: 08.10.2016

By:Tijana Ristić

Lokacija: Hangar Luke Beograd

Novi spektakl Serbia Wonderland festivala ove godine održaće se 8. oktobra u Hangaru u Luci Beograd. Ovogodišnji headliner festivala biće miljenik publike i čovek koji je otvorio prvi festival, ukrajinski di-džej Evgeni Smirnov, poznatiji kao Omnia.

 

Omnia

 

Posetioci prethodnih izdanja Serbia Wonderlanda uživali su u njegovoj sjajnoj energiji i muzici, a oni koji do sada nisu, imaće priliku za to. Omnia je dosta puta u svojim intervjuima isticao kako je Serbia Wonderland jedan od njegovih najdražih setova u karijeri upravo zbog toga što je on otvorio jedno veliko poglavlje na našoj sceni. Podršku će mu pružiti najbolji di-džejevi EDM muzičkog pravca i rezidenti Serbia Wonderlanda čija će imena naknadno biti objavljena.
 


Omnia je trenutno jedan od najtraženijih i najpopularnijih di-džejeva iz Armadine postave. Internacionalnu karijeru je započeo pre šest godina i od tada se penje ka vrhu neverovatnom brzinom uz podršku velikih imena kao što su Armin Van Bjuren i Markus Šulc. Njegov zvuk je za kratko vreme postao prepoznatljiv u celom svetu. Nastupao je na vodećim svetskim festivalima: Tomorrowland, ASOT, South West Four, Electronic Family, Trancemisson, Electrocity, Trancefusion…


Na zahtev publike organizatori festivala najavljuju i specijalan Wonderland Laser Show kao deo spektakla u Hangaru! Karte za ovaj događaj možete nabaviti po promotivnoj ceni od 890 dinara na svim prodajnim mestima Eventima i DD ticketsa, kao i u prostorijama agencije Jungle Tribe – Gospodar Jevremova 49.


Vodimo vas na Serbia Wonderland!

Deset najbžih koji tačno odgovore na nagradno pitanje dobiće ulaznicu za Serbia Wonderland. Pitanje glasi: Koliko puta je Omnia do sada bio na Serbia Wonderland festivalu? Odgovore sa imenom i prezimenom pošaljite na redakcija@urbanbug.net.

 

Više informacija na Facebook eventu.


vrh strane
Komentari (4)
Pošalji komentar
Kristijan Sekedace
17.09.2016 20:21
1
Selimir Rankovic
16.09.2016 22:03
2 puta je bio na festivalu Omnia :3
Matija Crnkovic
16.09.2016 21:35
1
Dejan Grujic
16.09.2016 13:01
1


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :