Olivier Giacomotto donosi svoj funky tech-house na Raveolution

Datum objave:08.01.2017

Pročitano:4260 puta

Datum održavanja: 13.01.2017

Lokacija: Magacin Depo

Opasno se približava najluđi doček srpske nove godine u Beogradu – na još jednom Raveolution spektaklu u Magacin Depou nas u petak očekuju Metodi Hristov i Olivier Giacomotto, uz domaću podršku Phill & Dansmore i Dee

 

Olivier Giacomotto

 

Sa prethodna dva nastupa u Beogradu, bugarski superstar Metodi Hristov kupio je domaće klaber za sva vremene. Ni Olivieru Giacomootou ovo neće biti premijera u sprskoj prestonici, ali evo nekih zanimljivosti o ovom italijanskom DJ-u i producentu koji je na sceni čitavu deceniju. 

 

 

U poslednjih 10 godina je nastupao u mnogim velikim klubovima širom sveta kao što su Privilege na Ibizi, pariski Rex Club u Parizu, čuveni Ministry of Sound u Londonu, Womb u Tokiju, berlinski Weekend i mnogi drugi. Sa svojim dugogodišnjim saradnikom Johnom Aquavivom ima svoju etiketu koja nosi naziv Definitive Recordings, a pored toga je izdavao za mnoge priznate etikete poput Suare, Noira, Get Physical, Definitive, Plus 8, Knee Deep In Sound i drugih.

 

 

Njegova „specijalnost“ je definitivno tech-house, ali se neretko trudi da svoje setove začini groovie elementima i primesama fanka. Ono što je zanimljivo u vezi sa Giacomottom je to što je muzički veoma svestran, te radi i kao kompozitor za mnoge mainstream umetnike, a komponovao je muziku i za video igre, holivudske filmove i druge komercijalne multimedijalne sadržaje.

 

Trenutna cena karata je 1.290 dinara za obične i 1.700 za VIP ulaznice. 


Raveolution je audio-vizuelni spektakl nove generacije, rezervisan za ljubitelje kvalitetnog house zvuka. U pitanju je stari dobri rejv u novom ruhu, pojačan poslednjom generacijom klupskog ozvučenja i vizuelnim efektima kakvi se mogu videti na najvećim party destinacijama današnjice. Raveolution preti da postane najznačajniji elektronski događaj u čitavom regionu, koji će u nastavku svog postojanja u Srbiju dovesti mnoga znamenita  imena globalne DJ scene, ali i okupiti najraznovrsniju publiku – od iskusnijih ljubitelja elektronske muzike do klabera nove generacije koji od žurke očekuju potpuni muzički i produkcijski užitak. Do sada je Raveolution ugostio neka od najvećih imena svetske elektronske scene poput Mladena Solomuna (kada je Raveolution proglašen najboljom žurkom 2015. godine), Adriatiquea, Art Departmenta, Oxie, Carla Lia, Traumera i Nastie.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :