OLIVER ŠOTRA pred domaćim ljubiteljima stand up komedije nakon turneje u SAD

Datum objave:30.04.2015

Pročitano:12894 puta

Datum održavanja: 06.05.2015

Lokacija: Klub Tranzit, Beograd

Nakon svoje mini turneje u Sjedinjenim Američkim Državama, Oliver Šotra, stand up komičar, poznat po jedinstvenim nastupima na domaćoj sceni i u regionu, predstaviće se beogradskoj publici i svim ljubiteljima vrhunske stand up komedije u klubu Tranzit u Beogradu, u sredu 6. maja sa početkom u 21 čas.

 

OLIVER ŠOTRA pred domaćim ljubiteljima stand up komedije nakon turneje u SAD | Tranzit

U okviru svog nastupa pod nazivom „An Englishman in Belgrade“ kojim Oliver oduševljava i od srca nasmeje svoju vernu mnogobrojnu publiku, biće predstavljen i novi materijal koji je nastao tokom njegovog boravka na Floridi i istočnoj obali SAD.

Oliver Šotra je rođen i odrastao u Londonu. Stand up komedijom se bavi sedam godina a nastupao je širom sveta – u Engleskoj, Sjedinjenim Američkim Državama, Kanadi i Grčkoj, dok u poslednje tri godine nastupa i u Beogradu, nastojeći da naš glavni grad uvrsti na mapu sa izuzetno bogatom scenom.

Zahvaljujući svom britanskom i srpskom poreklu, Oliver na šarmantan način kombinuje humor zasnovan na posmatranju razlika između srpskog i engleskog mentaliteta, kao i na zapažanjima i iskustvima proisteklima iz života u Beogradu. Na njegovom repertoaru su zastupljene i sve druge teme vezane za odnose između odraslih, razumevanje među nacijama i generacijama i još mnoge druge teme u okviru tradicionalnog humora.

Tokom svojih nastupa Oliver je uvek u dijalogu sa publikom generalno ili pojedinačnim ljudima koji sede u publici, jer istinski veruje da je stand up komedija umetnost živog performansa koja na najbolji način omogućava komunciranje i interakciju. Oliver je završio klasičnu literaturu i master studije političkih nauka na City Unversity London.

www.facebook.com/oliver.sotra i www.facebook.com/tranzit.belgrade


vrh strane
Komentari (2)
Pošalji komentar
Urban BUG
30.04.2015 23:31
Nismo sigurni kako ide, ali mislimo da je bolje rezervisati. :) Telefon Tranzit bara se nalazi na njihovoj facebook stranici..
Ljubo Isidor
30.04.2015 18:27
Jel treba da se rezervise sto kad bude ovaj nastup ili je dovoljno samo pojaviti se ? :)


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :