Olive Groove: Festival posvećen disco, funk, soul i house zvuku

Datum objave:11.07.2017

Pročitano:2396 puta

Datum održavanja: 04.08.2017 - 11.07.2017

By:Žaklina Begić

Lokacija: Krk

Olive Groove Festival jedinstveni je muzičko-vizualni događaj posvećen disco, funk, soul i house zvuku koji će se premijerno održati 4. i 5. avgusta na živopisnoj prirodnoj lokaciji krčkih maslinika nedaleko Malinske.

 

Olive Groove Festival 2017


Konceptualno zamišljen kao vešto prebiranje po najboljim vinilskim izdanjima funka, disca, soula, i housea iz kolekcija istinskih zaljubljenika u spomenute žanrove, festivalski program će, u potrazi za kvalitetom i autentičnošću minulih vremena, predstaviti upravo takve izvođače: diskografske labele Imogen Recordings, Burek, Cycle te Deep’n’Delicious kolektiv i Roller Boogie Night evente sa svim svojim perjanicama. 

 

Nezaboravni letnji ples posetiocima će osigurati Mario Kolonić Pytzek, Antonio Žuža, Hrvoje Jelinčić aka Hrwoe, Marko Yesh Ješovnik, Jan Kinčl Zero, Josip Bajić aka Bronski, Life4Funk, Fryer, Boo Dale, Innaca, Repich & Peretti, Vedran Petrušić te Mrle, a kako ovo probrano društvo ne bi bilo usamljeno u muzičkom, ali i regionalnom smislu, svoj doprinos selekciji festivala daće i slovenski DJ Gregor Volčanjak aka Kozmonaut.

 

Olive Groove Festival 2017


U dva festivalska dana posetioci će moći da intenziviraju svoja čula na dve pomno izabrane lokacije. Dnevni deo programa i spektakularan zalazak sunca posetioci će dočekivati u prvom redu do mora uz opuštenu muzičkuu kulisu u Beach baru „Paradajz“ na Rajskom putu dok će se večernji deo programa održavati na lokaciji festivala koja svojim savršenim spojem netaknute prirode predstavlja autohtonost lokaliteta i mogućnost neometane noćne zabave uz epski Void Acoustics sound system.


Line up potvrđuje ono što organizator sugeriše, Olive Groove Festival je mesto na kojem želite biti, stoga apelujemo na sve hroničare dobroga zvuka da vruće dane svojih godišnjih odmora rezervišu za uživanje u muzici u intimnoj atmosferi očaravajućih krčkih maslinika, hrastove šume, suhozida i nezaboravnih zalazaka sunca. Cena jednodnevne ulaznice u pretprodaji je 90 kn, dok festivalska dvodnevna ulaznica stoji 140 kn.

 

Više informacija: 
http://olivegroovefestival.com/
https://www.facebook.com/OliveGrooveFestival/
https://www.instagram.com/olive.groove.festival/

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :