Olga Korol donosi hipnotički zvuk ukrajinskog andergraunda u klub DOT

Datum objave:13.12.2017

Pročitano:2266 puta

Datum održavanja: 14.12.2017

Lokacija: Klub Dot, Beograd

Ukrajinska di-džej dama, suvlasnica lejbla Body Parts, Olga Korol, u četvrtak 14. decembra premijerno će pred beogradskom publikom predstaviti svoju muziku u klubu DOT.

 

Klub DOT


Odrastajući u Odesi, ova mlada umetnica od malih nogu neguje radoznalost prema muzici i razni muzički pravci poput grunge-a i trip hop-a su je privlačili dok se u potpunosti nije pronašla u elektronskoj muzici. Potupna predaja klubovima je usledila nakon čega je ubrzo shvatila da je sa pogrešne strane miks pulta i da želi da postane di-džej. Njena karijera je odmah krenula uzlaznom putanjom, radila je u najboljim kllubovima u Ukrajni gradeći brend svog imena i zvuka koji promoviše - minimal techno.


Ali tek kada se preselila u Moskvu, u kojoj se scena eletrkonske muzike sa jedinstvenim pečatom istočnoevropske muzičke kulture tek formirala, Olga je iskusila didžejing na jednom višem nivou. Nastupala je u krcatim klubovima pred publikom koja je izuzetno poznavala tu vrstu muzike pod uticajima ARMA17 muzike. Tada je odlučila da pokrene produkciju i usledila je saradnja sa Denis Korablev-im i Pan Sancho-om. Pošto su shvatili da im je potrebno ime pod kojim će izdavati svoju muziku i organizovati žurke na kojima bi bio prisutan njihov zvuk osnovali su lejbl Body Parts Records.
 


vrh strane
Tagovi:
Komentari (1)
Pošalji komentar
Vilijan Perov
13.12.2017 19:35
Koliko je ulaz?


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :