Barutana klub Beograd

Oldies goldies: Retro tehno žurka u klubu Andergraund!

Datum objave:24.02.2015

Pročitano:4898 puta

Datum održavanja: 07.03.2015

By:Dušan Milićević

Lokacija: Klub Andergraund, Beograd

Beogradskim klaberima će 7. marta klub "Andergraund" otvoriti na još jedno veče vrata i vratiti nas u zlatno vreme domaće scene. Održava se Retro tehno žurka “Oldies goldies“ na kojoj će se slušati hitovi koji su bili aktuelni pre više od 10 godina.

Posle velikog otvaranja "Andergraunda" na jedno veče kad je pre mesec dana gostovao Aleksander Kovalski, sprema se nova žurka koja će vratiti atmosferu od pre desetak godina. Za pultom će biti jedan od naših najboljih DJ-eva Dejan Milićević i najizrazitiji domaći tehno predstavnik Speedy.

 

Speedy | photo by Jovana Mladenovic

Speedy | photo by Jovana Mladenovic

 

- Svojevremeno je tu “visila” neka totalno kul ekipa, maltene neponovljiva, koja je praktično i stvarala našu DJ scenu. Ima više godina kako "Andergraund" ne postoji i ja u taj prostor nisam zakoračio bar sedam-osam godina. Zato će ovo biti super prilika da se evociraju stare uspomene, a da oni koji tada nisu bili dovoljno stasali po prvi put osete ambijent "Andera". Neki možda ne znaju, ali taj prostor je deo Kalemegdanske pećine, što mu da daje poseban šmek - kaže Milićević.

 

Oldies goldies: Retro tehno žurka u klubu Andergraund! | Dejan Milićević | Beograd | 2015

 

Kako bi baš sve bilo u retro fazonu puštaće se isključivo sa vinila, a na “meniju” će biti stari, ali još uvek omiljeni tehno hitovi.
- Vrtećemo stvari koje su bile aktuelne krajem devedesetih i početkom novog milenijuma, koje sada i nemaju toliko prostora u setovima na žurkama. Ime "Andergraund" i retro tehno baš nekako idu jedno uz drugo, tako da će ovo zaista biti jedan mali povratak u prošlost. Izvući ću neke stare prašnjave ploče i opasno se oštrim za ovu žurku - najavljuje Milićević.


Zagrevanje radi Toma-Tek, drugi se za pult penje Milićević, dok žurku zatvara Speedy. Karte će do ponoći biti 300, a nakon tog vremena 400 dinara.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :