Oldies goldies: Poklon ruže za sve dame na Retro tehno partiju!

Datum objave:03.03.2015

Pročitano:4782 puta

Datum održavanja: 07.03.2015

Sve devojke koje 7. marta dođu na Retro tehno parti u kultni klub Andergraund, koji se reaktivira specijalno za ovu priliku, će povodom Dana žena dobiti po ružu na poklon.

 

Oldies goldies: Retro tehno žurka u klubu Andergraund! | Dejan Milićević | Beograd | 2015

 

Andergraund će 7. marta obradovati sve beogradske klabere, pošto će na jednu noć žurkom “Oldies goldies“ vratiti zlatno doba domaće tehno scene. Jedan od naših najboljih disk džokeja, Dejan Milićević, i najizrazitiji domaći tehno predstavnik, Speedy, će vrteti hitove sa kraja devedesetih i s početka novog milenijuma. A kao specijalan poklon povodom Dana žena, u koji će se zakoračiti ovo veče, sve devojke koje dođu u klub će kao mali znak pažnje dobiti ružu.

 

Speedy | photo by Jovana Mladenovic

Speedy | photo by Jovana Mladenovic


- Te noći ulazimo u 8. mart, pa mislimo da je lep gest to što će sve dame dobiti po ružu na poklon. Biće tu i neke trake, koje će specijalno biti posvećene damama, ali nećemo sve otkrivati sada. A što se tiče muzike generalno, izvukli smo ploče koje nam već godinama stoje na policama i spremamo pravi put u prošlost. Put u zlatno doba beogradske tehno scene - kaže Milićević.

Milićević takođe navodi da će, pošto je popularni Ander već dugi niz godina zatvoren, ovo biti dobra prilika da oni malo mlađi klaberi po prvi put iskuse staru beogradsku tehno atmosferu. Zagrevanje radi Toma-Tek, drugi se za pult penje Milićević, dok žurku zatvara Speedy. Karte će do ponoći biti 300, a nakon tog vremena 400 dinara.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :