Oficijalni Billy Nasty after: Luka Vuković b2b Ivan Radojević

Datum objave:29.03.2016

Pročitano:3805 puta

Datum održavanja: 03.04.2016

By:Sanja Jakšić

Lokacija: KPTM

Ovaj provereni dvojac poznat po neverovatnoj harizmi na stejdžu, provozaće vas tech-house i techno ritmovima i još jednom prirediti vrhunski provod, u klubu KPTM u nedelju od pet ujutru.  Domaći klaberi svakako dobro poznaju brutalne setove Luke Vukovića i Ivana Radojevića koji stoje iza organizacije 031 Republic, koja je vremenom postala sinonim za sjajne žurke.

 

031 Republic after party

 

031 Republic

 

Luka Vuković i Ivan Radojević krenuli su u stalnu potragu za savršenim zvukom još u ranom detinjstvu. Putovanje kroz ritmove i emocije koje donosi muzika počelo je veoma rano, pa se Luka oprobao kao bubnjar a Ivan kao bas gitarista. Taj senzibilitet i kompletno muzičko poklapanje preneli su i na elektroniku, koju su otkrili u rodnom Užicu, a prvi nastup u malom lokalnom klubu dobijaju sasvim slučajno.

Njihovo prvo igralište bilo je obojeno u funky techno, pod uticajem zvuka Kanzyanija, Varele, Umeka... S vremenom, setove usmeravaju ka snažnim, prepoznatljivim tech house i techno ritmovima koje obogaćuju plemenskim beatovima, groovy bas linijama, masnim i dubokim bojama i svedenim vokalima. Na bini se sjajno dopunjavaju i dele veliku strast koju prenose na publiku, a njihova ogromna harizma i pozitivna energija osvaja svaki prostor za ples, od klupskih žurki širom Srbije do najvećih festivala kao što su Exit, Love fest i Foam fest.

Luka i Ivan su i među osnivačima organizacije ''031 Republic'' koja predstavlja sinonim za klupsku scenu Užica, a postaje sve traženija i širom Srbije. Kao rezidenti na sopstvenim žurkama ugostili su velika svetska techno imena i delili DJ pult sa legendama među kojima su Silicone Soul, Umek, Valentino Kanzyani, Cristian Varela, Marco Bailey i drugi. Radili su podršku i Boris Werneru, Cuarteru, Der Dritte Raumu, Joris Voornu, Makamu, Uto Karemu, Sable Sheppu, Secret Cinemi, Percu, Petru Dundovu...


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :