Official CDE afterparties u klubu DOT

Datum objave:25.12.2017

Pročitano:2561 puta

Datum održavanja: 25.12.2017 - 01.01.2018

Lokacija: Klub DOT, Beograd

Posle nezaboravnog provoda koji nas očekuje u Hangaru 30. i 31. decembra selimo se u klub DOT gde ćemo do ranih jutarnjih časova nastaviti da djuskamo uz miljenike domaće publike. U nedelju ujutru za vas muziku će vrteti sjajni Peter Portamn i Ilija Djoković a za ponedeljak jutro pored Bokee-a vas očekuje jedno lepo malo novogodišnje iznenađenje.

 


Novogodišnja platorma Central Dance Event ove godine spremila je čak pet fenomenalnih događaja u periodu od 23. decembra do 13. januara za ljubitelje elektronskog zvuka u Hangaru kod Luke Beograd.


Nakon sjajne žurke u subotu kada smo ugostili Charlotte de Witte i La Fleur očekuje nas centrali deo koji obuhvata 30. i 31. decembar i 1. januar. Prvog dana nastupaće berlinski duo Pan-Pot d0k će domaću podršku te večeri pružiti Marko Milosavljević i Lea Dobričić, kao i gost iz Makedonije DJ Flooder.


Kruna ove tri večeri je doček Nove godine, koji je poveren muzičarima Diynamic Showcase-a, u okviru kojeg će nastupiti Kollektiv Turmstrasse, Magdalena i Lehar, uz domaćeg predstavnika Kristijana Molnara.
Reprizu dočeka Nove godine, prvog januara, obeležiće Drumcode Showcase, koji predstavljaju IlarioAlicante i Dense & Pika, a pridružiće im se Ilija Djoković.

After Pan-Pot >>>

31.12.jutro
Ilija Djokovic
Peter Portman


NYE after >>>

01.01. jutro
Bokee
+special guest
 


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :