Odyssey: Pogledajte film u kome Mark Knight priča o umetnosti dugih DJ setova

Datum objave:27.03.2017

Pročitano:4622 puta

Mark Knight i Toolroom snimili su film "Odyssey" koji se bavi tematikom dužine DJ setova. Knight i kolege među kojima su Roger Sanchez i Dani Tenaglia otvoreno pričaju o tome zašto vole da rade duge DJ setove i prisećaju se vremena kada je set od šest ili osam sati bio regularan - a ne maratonski nastup. 

 

Mark Knight

 

Knight smatra da je umetnost dugih DJ setova ugrožena uslovima koje diktira trend zgusnutih lineupova, a sa druge strane mnogi DJ-evi i deo publike smatraju da su dugi setovi esencija predstavljanja nekog izvođača publici. 

 

- DJ-ing je zapravo stvaranje putovanja, pričanje priče. A da bi to uradio treba ti vreme - smatra Roger Sanchez. 

 

Mark Knight uskoro kreće na turneju pod nazivom "All Night Long" na kojoj će raditi isključivo šestočasovne setove i usput promovisati ovaj film.

 

- Ovaj projekat je proizvod ljubavi i u njemu su neki od najboljih DJ-eva koji rade danas. Nadam se da ćete uživati gledajući ga isto koliko smo i mi praveći film - kaže Mark Knight. 


Pogledajte film o umetnosti DJ-inga

 

 

Inače, pre nego što krene na svetsku turenju Mark Knight i Toolroom ekipa stižu u Beograd gde će 31. marta u BelExpo centru prirediti Toolroom Showcase


Više informacija na Facebook eventu


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :