Određen je datum zvaničnog otvaranja moto sezone!

Datum objave:11.03.2018

Pročitano:3724 puta

Datum održavanja: 14.04.2018

Lokacija: Banja Luka

Odredili smo datum zvaničnog otvaranja još jedne bajkerske sezone u gradu na Vrbasu. Trinaestu godinu za redom ozvaničićemo početak vožnje dvotočkaša u Banjaluci.

Naime, kao i prethodnih 12 godina i predstojećeg proljeća ove 2018. godine, okupićemo se da na sebi svojstven način damo pečat početku još jedne moto-sezone uz mnogobrojne prijatelje, bajkere i moto klubove, kako iz Bosne i Hercegovine tako i iz zemalja regiona!

 

Moto Sezona, Banja Luka

U susret Danu grada Banja Luka, koji se obilježava 22. aprila, u subotu, 14. aprila 2018., uz cjelodnevni program i mnogo rock'n'roll-a, omiljena lokacija ljubitelja motocikala - plato ispred Ronilačkog kluba Buk, preplaviće na stotine dvotočkaša ujedinjenih u želji da se i formalno obilježi početak ovogodišnje sezone.

Kao i do sada i ove godine druženje motociklista ima preventivni karakter kroz promociju sigurne vožnje, uz skretanje pažnje vozačima automobila, biciklistima i pješacima na pojačano prisustvo motociklista u saobraćaju kao i širenje pozitivnog uticaja na ostale učesnike u saobraćaju.

U sklopu ove manifestacije, kao i prethodnih godina pozivamo sve bajkere grada Banja Luka da nam se pridruže u akciji dobrovoljnog davanja krvi, koja tradicionalno prati manifestaciju Otvaranja moto sezone i na taj način pokažu svoju humanost.


Partner ove manifestacije je AMS RS.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :