Odloženi Koncerti u čast Vlade Divljana

Datum objave:08.02.2021

Pročitano:1056 puta

Lokacija: Beograd

Novi datumi 28. februar i 1. Mart

Usled bolesti jednog od članova benda odlažu se prethodno najavljena dva "Koncerta u čast Vlade Divljana: (ne)normalni & prijatelji" zakazana 7. i 8. februara u Velikoj dvorani Kolarčeve zadužbine. Novi datumi koncerata su 28. februar i 1. mart s početkom u 19h na nepromenjenoj lokaciji.

 

Plakat – Korišćena fotografija autorke Goranke Matić

Kupljene karte su važeće za nove datume (karte kupljene za 7. februar važeće su za koncert 28. februara, a kupljene za 8. februar važeće su za koncert 1. marta). Ukoliko je promena datuma neodgovarajuća, povrat novca je moguć do 15. februara na mestu gde je ulaznica kupljena.

"Žao nam je što je došlo do izmene datuma, ali u ovakvoj situaciji i ovakvim vremenima moramo biti ozbiljni i odgovorni prema okruženju i publici. Vidimo se za tri nedelje, kada ćemo biti svi nasmejani i zdravi. Radujemo se koncertima", rekao je Nenad Jelenković, frontmen "(ne)normalnih".

Programi koncerata sa prethodno najavljenim gostima ostaju neizmenjeni. Sastav "(ne)normalni" sviraće pesme iz svih perioda Vladine bogate muzičke karijere, pa će deo repertoara činiti i najveći hitovi grupe "Idoli". Gost obe koncertne večeri biće Zdenko Kolar, član legendarnih "Idola" i čovek koji je dugo godina svirao i sarađivao sa Vladom Divljanom. Pored Kolara, na sceni dvorane Kolarčeve zadužbine zasviraće Bojan Gluvajić, član benda "Ničim izazvan", Sara Vučenović (violončelo) i Ljuba Miodragović (ukulele).

Broj mesta je, shodno poštovanju epidemioloških mera, ograničen na trećinu kapaciteta sale, a prodaja ulaznica je dostupna na blagajni Kolarca, prodajnim mestima tickets servisa i online. Cene ulaznica su 1000, 1200 i 1400 dinara.

"(ne)normalni" završavaju i drugi autorski album, pa će publika ove večeri imati priliku da posluša i nekoliko autorskih pesama.

(ne)normalni sviraju u sastavu:
Anja Aleksić – violina
Nenad Jelenković – vokal, akustična gitara
Milan Jančurić – Saksofon, klarinet
Igor Martinko – harmonika, gitara
Miloš Jovanović – klavir
Attila Benke – bubnjevi
Branislav Pavlović – bas gitara


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :