Barutana klub Beograd

Odlična žurka na ELEF-u - za ugd sladokusce

Datum objave:23.03.2009

Pročitano:3567 puta

By:Radmila Savić

Svi oni koji sebe smatraju sladokuscima kada je reč o techno muzici, a koji nisu došli na ovaj party, treba da znaju da su propustili veče pravog underground elektronskog zvuka.


Petak, 20. mart, klub Elektronskog fakulteta - jeste bio dokaz da kvalitet uvek trijumfuje nad kvantitetom. Nije bilo gužve (u pravom smislu te reči), ali je odziv bio sasvim zadovoljavajući (s obzirom na još par istovremenih dešavanja i grozno vreme).


Na flyeru Kurosavin Yojimbo samuraj, a u klubu techno seče celo veče! :)
Zvezda večeri bio je Mladen Tomić, DJ i producent iz Banja Luke, čiji se set može odrediti kao tech-house/minimal/techno fuzija... Kvalitetan i '' tvrđi set''. Niški DJ-evi vrteli su, uglavnom, techno novije produkcije, nešto melodičniji i razigraniji. Sve pohvale, kako mlađima - Nemusu i Milenku, tako i onim iskusnijim - Peđi i Vukadinu. Izbor muzike bio je izvrstan!


Kada je o organizaciji reč, samo jedna zamerka: nije bilo garderobe. Zvuk je bio odličan, a cena karte skromna (u pretprodaji 200, a na ulazu 300 dinara).
Sve u svemu, klupski prostor, intimnija atmosfera, ''prava'' muzika (i čuveni začin:), jesu stvari koje nedostaju ovom gradu!
 
 

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :