Klub Barutana Beograd

Odlažu se datumi održavanja nastupa Pharrell Williamsa u Beogradu, Zagrebu i Skoplju!

Datum objave:21.10.2008

Pročitano:3457 puta

By:Tijana Blagojev

Usled iznenadnog pomeranja termina u studiju i obaveza prema diskografskoj kući, legendarni hip-hoper Pharrell Williams bio je prinuđen da otkaže deo evropske turneje koji obuhvata i gradove u regionu, Beograd, Zagreb i Skoplje.
 
Pharrell Williams je u Beogradu trebalo da nastupi u okviru trećeg ovogodišnjeg Beck’sperience-a, koji će se održati u petak, 28. novembra 2008, na Beogradskom sajmu.
 
Ipak, Beck’sperience manija se nastavlja, a organizacioni tim najavljuje dolazak legendarnog Afrika Bambaataa, pionira hip-hopa!
 


Svi ljubitelji hip-hop zvuka, imaće priliku da uživaju u headlinerima ovog muzičkog događaja, legendarnom hip-hop sastavu Public Enemy, čiji je singl “Fight the power”proglašen za najbolju hip-hop pesmu ikada. Takođe, nastupiće i Audio Bullys, koji će domaćoj publici predstaviti svoj novi album Sunday Night Fever“, kao i najpoznatiji predstavnik domaće hip-hop scene, Marčelo, jedini srpski muzičar koji je dospeo na “World express chart” listu.
 


Beck’sperience tim se zahvaljuje svima na razumevanju, i poziva vas da budete deo Beck’s manije, 28. novembra na Beogradskom sajmu.

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :