Od skejtera za skejtere: Breakthrough Skate Contest!

Datum objave:17.08.2015

Pročitano:4138 puta

Datum održavanja: 24.08.2015

Lokacija: Skejt park Novi Beograd

Breakthrough skate contest je takmičenje od skejtera za skejtere. Radi se o vraćanju skejt scene na noge i motivaciji mladih da uživaju radeći ono što vole i da pobeđuju sebe svaki dan. Skejtbording je ekstremni sport, ali istovremeno i umetnost, tako da pored klasičnog tipa takmičenja uvodimo i izbor za najkreativniji trik. Nakon finala će svi vozači imati priliku da pokažu svoju umetničku stranu i urade nešto što možda do sada nismo videli.

 

Breakthrough skate contest: Od skejtera za skejtere! | Skejt park Novi Beograd | Monster Energy


Svi će se takmičiti u jednoj kategoriji. Svako će dobiti priliku da vozi dva run-a po minut i 15 sekundi. Sudije će ocenjivati run svakog vozača ocenama od 1 do 10. Oni koji budu ostvarili najbolje rezultate odlaze u finale. Finale se vozi u formatu 'go big or go home' i traži se vozačima da rade najteže i najbolje trikove koje umeju. Ocenjuje se težina trika ali i lakoća sa kojom je trik urađen i težina sprave na kojoj je urađen.

 

Prva tri mesta čekaju vredne robne, kao i novčane nagrade. Nakon finala sledi takmičenje za najkreativiniji trik. Po ovome se naše takmičenje razlikuje od ostalih. Vozači će imati pola sata do sat vremena da pokušavaju trikove. Ovde se ne ceni težina trika, već kreativnost. Želimo da vozači aktiviraju maštu i možda vidimo nešto što do sada niko nije video. Naravno i najkreativniji vozač će biti nagrađen.

 

Prijava za takmičenje je 250 dinara, a svi punoletni vozači će imati priliku da se osveže sa Monster energetskim pićem, obzirom da je Monster Energy podržao događaj. Za sada se odazvalo dosta vozača iz Beograda, kao i iz unutrašnjosti Srbije.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :