Obojeni program u Elektropioniru

Datum objave:10.05.2016

Pročitano:4433 puta

Datum održavanja: 13.05.2016

By:Bojana Ljubišić

Lokacija: Elektropionir

Kultna novosadska grupa Obojeni Program posle duge koncertne pauze nastupa u klubu Elektropionir u Beogradu u petak 13. maja u 21.30h.

 

Obojeni program

Ulaznice su u pretprodaji u kafeu Sikarica (Skadarska 22) i Zaokretu (Cetinjska 15) po ceni od 800 dinara, a od 26. aprila i na svim prodajnim mestima DD Tickets (WinWin radnje), kao i online na www.ddtickets.rs. Broj ulaznica u prodaji je ograničen na 200!

Kako biti nov i prepun ideja, uvek ambiciozan i spreman na rizik i posle četiri decenije bavljenja istim poslom? Teška pitanja - i za većinu ljudi bez pravog odgovora. Kebra i Obojeni program su ti malobrojni srećnici kojima nije problem da sebe nanovo izmišljaju, da probaju nešto novo, da rizikuju i iznenađuju. Od 1980. godine do danas objavili su deset albuma, kroz bend je prošlo bar pedeset muzičara, a deo opšte kulture cele jedne generacije je predstavljanje benda u emisiji legendarnog Džona Pila na BBC radiju i emitovanje spota za " 981 " u MTV 120 minuta u vreme kada je to baš bilo bitno. Sada je neko drugo vreme, ali i danas stihovi, naslovi pesama ili albuma i brojni drugi Kebrini "psalmi" zvuče kao one večne istine, kao putokazi i definitivni odgovori.

"Što se tiče naših novih pesama, najvažnije je da smo počeli sa snimanjem. Još uvek je dosta teško reći kada će to biti gotovo, a to je u ovom trenutku i manje bitno. Snimili smo spot za jednu od tih novih pesama i to će biti uskoro postavljeno na YouTube kao najava za predstojeći koncert u Elektropioniru. Ujedno to će biti prilika da naša publika čuje u kom smeru ide naš trenutni rad. Mi smo veoma zadovoljni, a iskreno se nadamo da će se i ljudima koji prate naš rad to dopasti :) Malo ćemo izaći iz tih studija, održati nekoliko koncerata - pa nazad u studio. Radujemo se koncertima, vidimo se u Elektropioniru 13. maja", rekao je harizmatični pesnik, slikar i lider Obojenog programa Branislav Babić Kebra.

Ako postoji neko u ovom gradu ko još nije uživo slušao Obojeni program - baš vam zavidimo! Radost otkrivanja jednog začudnog sveta i slušanje prvi put na koncertu pesama kao što su "Ona je tu", "Svaka definicija gubitak je slobode", "Kad se neko nečem dobrom nada", "Dejvi", "Nebo nebo plavo je", "Da li smo naučili živeti u kapsuli", "ABCD avioni", "Kako to misliš mi"… je neprocenjiva!


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :