OBOJENI PROGRAM ima 4 nove pesme i 3 nova nastupa - u Beogradu, Novom Sadu i Ljubljani

Datum objave:14.12.2018

Pročitano:1606 puta

Nakon sjajnih nastupa na festivalima i klupskim scenama širom regiona OBOJENI PROGRAM se vratio u studio i snimio četiri nove pesme!

Moći će da ih čuju samo uživo i samo posetioci solističkih koncerata koje će Obojeni program održati u Ljubljani, Beogradu i Novom Sadu.

 


Foto: Jovan Milinov Toba

Ljubljana ih dočekuje 14. decembra kada će Obojeni program nastupiti u Gala Hali.

21. decembra sada već tradicionalno štikliraju Beograd i najautentičniji prestonički rokenrol klub Elektropionir, a 22. decembra nastupiće na ,,domaćem" terenu - u Novom Sadu, u Hali 6 Novosadskog sajma u organizaciji SKC Novi Sad.

Obojeni program će, kao i uvek, publiku odvesti u autentičnu rokenrol vožnjicu. Nije je lako definisati... ali nema ni potrebe, jer kako i sami kažu ,,svaka definicija gubitak je slobode".

Ono što je jedino definitivno jeste da će pored sada već kultnog repertoara, posetioci predstojećih koncerata biti u prilici prvi i jedini da čuju nove pesme Obojenog programa.

 Nakon sjajnih nastupa na festivalima i klupskim scenama širom regiona OBOJENI PROGRAM se vratio u studio i snimio četiri nove pesme!

Moći će da se čuju samo uživo i samo posetioci solističkih koncerata koje će održati u Ljubljani, Beogradu i Novom Sadu.

***
Ulaznice za beogradski koncert 21. decembra u Elektropioniru dostupne su u kafeu Šikarica, Skadarska 22, po pretprodajnoj ceni od 800 dinara, a na veče koncerta, na ulazu u klub, koštaće 1.000 dinara.

Ulaznice za koncert u Hali 6 Novosadskog sajma dostupne su na GigsTix prodajnim mestima i u Mungos Shopu po pretprodajnoj ceni od 600 dinara, a na vratima će koštati 800 dinara. 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :