OBOJENI PROGRAM i ZOSTER obeležiće vikend na Beer Gardenu

Datum objave:12.07.2018

Pročitano:2964 puta

Datum održavanja: 13.07.2018 - 14.07.2018

Lokacija: Beograd

U svoj gust festivalski raspored OBOJENI PROGRAM uvrstio je i Beograd i najudobniju letnju baštu u gradu.

U petak, 13. jula, nastupiće na letnjoj sceni SubBeernog centra - na makiškoj strani Ade Ciganlije, u okviru Beer Gardena.

Sa njima će binu deliti ŠUMSKI, veterani hrvatske underground scene! Osnovani su davne 1991. godine, od kada uporno krivudaju svojim šumskim putevima, ne obazirući se previše na muzičke trendove.

Obojeni program je zimski SubBeerni centar već ,,overio", u okviru Kontakt konferencije u martu ove godine, te je sasvim logičan sled i nastup koji nas očekuje 13. jula:

,,O kvalitetu, a pogotovu o uticaju Obojenog Programa je suvišno trošiti reči. Retki su bendovi ''Nove srpske scene'' od pre deset, petnaest godina, koji za svoje uzore nisu pronašli ovaj izvanredni sastav. Desetak albuma, tridesetak godina rada – brojke opisuju više nego što bi slova u ovom trenutku mogla" (Helly Cherry, Nemanja Mitrović Timočanin)

 

Obojeni program

Foto: Jovan Milinov Toba


U subotu, 14. jula, Beer Garden ugostiće Mostarce - grupu ZOSTER, čiji je nastup već dva puta pomeran zbog izuzetno lošeg vremena. Za subotu se najavljuju visoke temperature, a padavine nisu ni u najavi, te Zosterovci poručuju da ,,biće mrak!" Ne samo zato što nastupaju od 21h, već zato što svako ko je bar jednom posetio njihov koncert već zna koliko je ovaj bend poseban.


⭐ Nula pretencioznosti, a tona iskrenosti"
⭐ Zabavno, znojavo, duhovito, ironično, moćno i opuštajuće
Tako je Balkanrock opisao rasprodati spektakl koji su Mostarci priredili za zatvaranja zimske sezone SubBeernog centra.

 

Zoster

E zato je SubBeerni centar odlučio da pokloni Beogradu, Beograđanima i gostima našeg grada BESPLATNI koncert grupe Zoster u okviru ovogodišnjeg Beer Gardena.

 


ULAZ NA OBA DOGAĐAJA JE BESPLATAN. SubBEERanje na Beer Gardenu, na makiškoj strani Ade, nastavlja se i ovog vikenda - najboljim koncertima u gradu.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :