Barutana klub Beograd

Objavljeni datumi jubilarnog Arsenal Festa, sprema se Desetka!

Datum objave:05.11.2019

Pročitano:2264 puta

Datum održavanja: 25.06.2020 - 27.06.2020

Lokacija: Kragujevac

Jubilarni deseti Arsenal Fest biće održan od 25. do 27. juna 2020. godine u Kragujevcu.

Desetka se sprema da bude kruna svih izdanja Arsenala. Obogaćen dosadašnjim iskustvima, ali i u obavezi da ispuni velika očekivanja svoje publike, Arsenal X će biti nova proslava muzike - još veći bolji, jači, bogatiji i zanimljiviji neko ikada do sada.

 

Arsenal 2020 Kragujevac

Novi vizuelni identitet jubilarnog Arsenala, delo cenjenih dizajnera Braća Brazeri i Dechko Tzar, predstavlja spoj tradicionalnog i modernog, jer podseća na stare muzičke novine i plakate iz kojih izbija nova energije i mladalački polet okupljanja i uživanja u rokenrol svetkovini.

Arsenal je od svog prvog izdanja 2011. godine izrastao u respektabilan i uticajan regionalni muzički festival, koji privlači ne samo posetioce iz Srbije i bivše Jugoslavije, već i ostatka Evrope i sveta, u samo srce Kragujevca, pažljivim odabirom i spojem zanimljivih i uticajnih svetskih i regionalnih imena.

Arsenal se ističe i fantastičnim prostorom na otvorenom u okviru istorijskog "Kneževog arsenala", fabrike municije iz 19. veka (Main Stage), gde je i rustična zgrada Čaurnice (Explosive DJ Stage) i prelepa drvećem natkrivena Zastavina bašta (Garden Stage).

Ulaznice za Arsenal Fest X biće u prodaji od kraja novembra.

FACEBOOK EVENT


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :