OBJAVLJENE PRVE DJ ZVEZDE DANCE PARK FESTIVALA

Datum objave:06.02.2018

Pročitano:3954 puta

Datum održavanja: 08.06.2018 - 09.06.2018

Na pola puta između dva techno grada, rađa se nova festivalska zvezda - Dance Park Festival! Rezervišite petak i subotu, 8. i 9. jun  za istorijski rejv na parkingu Fashion Park Outlet centra u Inđiji. Za prvi dan festivala, Dance Park tim već je najavio prva velika svetska imena DJ scene uz koje će na nesvakidašnjem mestu đuskati na desetine hiljada rejvera! UMEK i TEN WALLS nastupiće u petak, 8. juna dok će domaću postavu činiti Lea Dobričić, Ilija Đoković i Kristijan Molnar. 

Uroš Umek, danas je na samom vrhu muzičke DJ scene i iza sebe ima na stotine izdanja objavljenih u prestižnim muzičkim kućama kao što su ''Virgin'', “Renaissance'' i drugim. Postao je rezident u klubu „Space” na Ibizi, na poziv svog prijatelja i saradnika Carla Coxa, a 2007. godine pokrenuo je i svoju izdavačku kuću pod imenom “1605”. Prema rečima DJ Umeka veliko je zadovoljstvo nastupati pred srpskom publikom, što potvrđuje i jedna od domaćoj publici omiljenih numera pod nazivom “Novi Sad”.

UMEK – Pravim haos: 

 Nakon što je prodrmao svetsku DJ scenu svojim hitom “Walking With Elephants” 2014. godine, koji je dosegao čak 6. mesto UK Singles liste i koji ima skoro 43 miliona pregleda na YouTubeu, TEN WALLS nastavio je da niže uspehe gostujući na brojnim prestižnim festivalima i žurkama. Pored brojnih priznanja među kojima je i ono za najuspešniji elektronski nastup 2012. godine u Litvaniji, Ten Walls objavio je i hitove uz koje plešu rejveri širom sveta kao što su "Gotham" i "Requiem" i tako dospeo u sam vrh svetske elektronske scene.

Ten Walls – Waliking With Elephants: 

 Na zadovoljstvo brojnih nestrpljivih fanova, Dance Park ekipa je tek počela sa prvim objavama izvođača, te nas uskoro očekuju objave mnogih svetskih, regionalnih i domaćih DJeva.

Podstaknuti ljubavlju prema muzici, žurkama i najboljoj publici, beogradski Raveolution i novosadski Green Love Festival koji iza sebe imaju preko 50 uspešnih žurki, udružuju snage u stvaranju nove techno festivalske magije! Na fantastičnoj lokaciji i uz najprestižnije svetske DJeve biće održan jedinstveni muzičko scenski doživljaj - mega rejv pod otvorenim nebom! Festival će ugostiti više desetina hiljada posetilaca iz zemlje i inostranstva, a posetioce očekuju žurke pod otvorenim nebom uz najsavremenije audio-vizuelne efekte, vanserijski izvođači i organizovan prevoz iz Beograda i Novog Sada, kao i mogućnost boravka na lokaciji tokom oba dana trajanja festivala.

Sve informacije pratite putem zvanične Facebook  i Instagram stranice Dance Park festivala.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :