Objavljen prvi headliner drugog REACT događaja

Datum objave:20.07.2017

Pročitano:4480 puta

Datum održavanja: 07.10.2017

By:Dragana Joksimović

Lokacija: Klub Drugstore

Prvi headliner drugog REACT događaja, 7. oktobra, u klubu Drugstore, biće di-džej I Hate Models.


Nakon što se probio na scenu 2016. godine svojim Warehouse Memories EP-jem objavljenim na ARTS etiketi, I Hate Models sve je traženiji i kao di-džej. Raznovrsna izdanja na etiketama kao što su Khemia, ARTS, Voitax, T/W/B i Pls.uk, odlično dočaravaju njegov specifičan, eklektičan stil, koji se odražava i u di-džej setovima. Na nastupima, od njega se može čuti kombinacija rave muzike, industrijal zvuka, electro, post-punk, wave i EBM-a.

 


Ostali headlineri drugog REACT-a biće poznati u nedeljama koje slede. Više informacija može se pronaći na zvaničnom Fejsbuk događaju.


Podsećamo, prošlogodišnji REACT događaj u klubu Drugstore, na kom su gostovali Citizen Kain i Boryana, prvi je događaj u produkciji Music Reactions ekipe. Nakon toga, ova ekipa organizovala je niz gostovanja, između ostalog Aril Brikha-e i Nhar-a u klubu Drugstore, a drugi REACT biće njihova najveća produkcija do sada. Kao što je najavljeno na Fejsbuk događaju, na drugom REACT-u, osim I Hate Models, gostovaće još 2 strana imena, a domaća podrška ove večeri biće Rajko Ristanović aka RAR.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :