Barutana klub Beograd

Obeležavanje međunarodnog dana borbe protiv side - DJ Žurka Lea, Marko i Dejan

Datum objave:27.11.2013

Pročitano:5443 puta

Datum održavanja: 30.11.2013

Lokacija: Dom Omladine, Pančevo

U okviru obeležavanja Međunarodnog dana borbe protiv side u novootvorenoj dvorani „Apolo“ Doma omladine Pančevo, 30. novembra od 21 čas nastupiće trenutno najaktuelniji srpski DJevi: Lea Dobričić, Marko Milosavljević i Dejan Milićević. Karte su u pretprodaji na biletarnici Kulturnog centra Pančeva po ceni od 200 dinara.

dj zurka

DJ Lea Dobričić:

Pobednica takmičenja „Burn Studios Resedency 2013“ i rezident prestižnog Ibica kluba „Privilege“.
Ona je harizmatična, talentovana i atraktivna. U muzici je od 2005. godine, a njena karijera poslednjih nekoliko godina je u velikom usponu. Nastupa po prestižnim evropskim klubovima i festivalima. Za kratko vreme delila je DJ kontrole sa značajnim imenima elektronske svetske scene kao što su: Laurent Garnier, Luciano, Richie Hawtin, Umek, Dubfire, Marco Carola, Anja Schneider, Miss Kittin, Azzari & III, Beltek, Supernova, Claude VonStroke, Carlo Lio, Layo & Bushwacka, Silicone Soul i mnogi drugi. Njen rad se bazira na deep house-u, tech house-u, minimal-u i techno-u.

DJ Dejan Miličević:

Dejan je počeo da se bavi di-džejingom kada je imao 15 godina i već je dve decenije prisutan na sceni. Osvaja mnogobrojne nagrade 1997. i 1998. godine, a kao član “KneDeep” familije nastupao je na svim većim događajima, kako u Srbiji tako i u regionu. Njegov jedinstveni stil bazira se na house i techno muzici. Dejan je suvlasnik „Bordel Studios Belgrade“ i vlasnik „Recon Light“ izdavačke kuće. Izdavši više od 80 EP-jeva, 2011. godine izdaje album prvenac „Trust and the Purpose“(Gillesku Records) koji je rasprodat za samo 5 dana. Drugi album „Just Keep Talking Girl“ izdaje 2012. godine za „Plastic City“ izdavačku kuću.

DJ Marko Milosavljević:

Marko Milosavljević je rodjen 1983 god u Trsteniku. Sa 16 godina počinje da se bavi Dj-ingom. Postaje deo projekta Teshka Mashineria 2004 god. Već je nastupao širom Balkana, na praktično svim važnim Festivalima u regionu, na EXIT 2007 Festivalu na DANCE ARENI, dok je pre dve godine započeo svoj „pohod“ na Evropu prvim nastupima po Španiji. Lejbl menadžer je prve domaće i inostrano zapažene etikete „Recon Warriors“ i njenih pod izdavačkih kuća „Recon Light“ i „Traffica“, sa već 50 objavljenih izdanja i 10tak u pripremi. Svoj produkcijski prvenac beleži na kompilaciji B92 „Belgrade Coffee Shop“ 2006. godine, potom slede holandske etikete „Luxaflex“ i „Shadowfax“ pa „Jeus loved


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :