Nyjah Houston - OMFG video: Pogledajte novi video jednog od najboljih skejtbordera današnjice!

Datum objave:09.11.2015

Pročitano:3935 puta

By:Dejan Tomić

Bliži nam se kraj godine i Nyjah Houston nam je već pripremio poklon u obliku OMFG filmića. Ekipa iz Monster Energy i Thrasher Magazina se potrudila da napravi nešto što internet duuuuuugo nije video. Premijerno prikazano na thrashermagazine.com video je već postao viral za sebe. Baš onako kako i treba da se zove: OMFG, predstavlja jednog od najboljih skejtbordera današnjice na terenu koje skateri najviše vole: ulica ili takozvani real street. Gelenderi, stepenice, kosine … sve je to bio izazov za Houstona koji je pokazao da može da uradi i nešto od trikova koje do sada nismo imali prilike da vidimo.

 

 


“Jedva sam čekao da izbacimo video” rekao nam je Nyjah. “Ovaj deo ima više originalnih trikova i biće potpuno drugačiji od mojih prethodnih filmova. Jedva čekam da svi pogledaju i vidim da li su zadovoljni sa projektom”

Generalno, nismo iznenadjeni ovim filmom, jer znajući Houstona, mogli smo samo da očekujemo najbolje:
Počeo je kao "čudo od deteta”, koji je imao hrabrosti da se upusti u “borbu sa ulicom” i naskače na prepreke i gelendere “za odrasle”. Prve X Games je vozio 2006. sa samo 11 godina, a do sada je skejter sa najviše osvojenih pobeda u istoriji istih. Cifru od 2 miliona $ je uzeo samo na Street League Skateboarding što nije sačekao "prekrštenih ruku", već je čovek sa najvećom progresijom u sportu.

 

Sve je to ovekovečeno i “opasnim video klipovima” kakve samo skejteri znaju da urade: 2011 godine je za “Rise and Shine” video dobio prestižnu nagradu “Najbolji video godine”. 

 

 

 

Nije se zadržao samo na tome: “Fade to Black” video iz 2013. godine ima, za sada, 1,85 MILIONA pregleda na YouTube.

 

 

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :