NYE Drugstore w/ ZADIG, Carlos Souffront, Anastasia Kristensen

Datum objave:24.12.2017

Pročitano:2819 puta

Datum održavanja: 31.12.2017

Lokacija: Drugstore, Beograd

Nova godina u Dragstoru donosi 12 nastupa u 3 sobe

Zadig, Anastasija Kristensen i Karlos Sufront kao hedlajneri

LINEUP

BIG ROOM od 22:30
Zadig (CONSTRUCT RE-FORM, France)
Anastasia Kristensen (Nous Disques, Mord Records, Denmark)
Takt (Jazar Krew, Palestine)
Filip Xavi
RAR / Music Reactions

BLACK ROOM od 22:30
Carlos Souffront (Interdimensional Transmissions, USA)
Mangulica FM LIVE
33.10.3402
bartleby

CHAMBERS od 2 ujutru
Art Bites presents Bikini - Art Residency (Italy) with Marine Julié & Vesy
WC7
Bagheera

 

Novogodišnji parti u Dragstoru dovodi troje hedlajnera, iz Pariza, Kopenhagena i San Franciska, gosta iz Palestine i oslikavanje murala u odajama. Za publiku će biti otvorene Velika i Crna soba, kao i čejmberi. U čejmberima od 4 ujutru kreće novogodišnji aferparti koji će trajati koliko i raspoloženje publike.

 


Zadig iz Pariza je veteran francuske tehno scene i osnivač lejbla Construct Re-Form za koji izdaju imena kao što su Voiski, Antigone i Birth of Frequency. Producira potentan tehno punog zvuka, a u DJ setovima potencira oldskul tehno. Slušamo ga u Velikoj sobi.

Pogledajte Zadigov nastup za Boiler Room u Parizu


Druga gošća Velike sobe je zvezda u usponu koju mnogi smatraju najkvalitetnijim didžejem koji se probio u 2017. godini, Anastasija Kristensen iz Kopenhagena. Anastasija izdaje za Nous Disques i Mord i ove godine je završila na mnogim top listama za naj miks ili naj novog artista 2017. godine. Za sebe kaže da potiče sa podijuma za igru što se odražava i na njenu selekciju.

Nastup Anastasije Kristensen na 6. rođendanu Boiler Room-a


Naš treći gost u Velikoj sobi, Takt, dolazi iz Haife i član je palestinskog DJ kolektiva Jazar Crew. Njima će se na bini pridružiti Dragstorov resident DJ Filip Xavi i RAR iz kolektiva Music Reactions.


Hedlajner Crne sobe je Karlos Sufront iz San Franciska koji već više decenija svojim sirovim i beskompromisnim setom privlači pažnju pasioniranih slušalaca muzike. Karlosu će podršku pružiti 33.10.3402, Mangulica FM koji će nastupiti uživo i programski urednik Dis-patch festivala, bartleby.

Karlos Sufront na Dekmantel festivalu


Bikini Art rezidentura sa jezera Komo u Italiji predstaviće umetnicu Marin Žilije koja će oslikati mural u čejmberima Dragstora. Bikini resident DJ Vesy će događaj u čejmberima ispratiti DJ setom od 2 ujutru. Na istom mestu od 4 ujutru kreće i zvaničan Dragstorov novogodišnji afterparti na kom će muziku puštati Bagira i WC7.


Karte za Novu godinu možete da kupite na svim prodjanim mestima Eventima kao i onlajn putem ovog linka. Ulaznice su trenutno 2000 RSD dok će na dan partija na vratima kluba biti nešto skuplje.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :