Barutana klub Beograd

NUDGE PREMIJERNO U KLUBU DOT

Datum objave:02.04.2018

Pročitano:1825 puta

Datum održavanja: 06.04.2018

Lokacija: Klub DOT, Beograd

Godinama nakupljani klupski potencijal, kako sa podijuma za igru, tako i pultova za puštanje muzike, manifestovaće se kroz novi serijal NUDGE.

 

Prva žurka je u petak, 6. aprila. Ideja iza ovog serijala je povratak klupskim večerima sa kvalitetnom elektronskom plesnom muzikom, te je DOT logičan odabir za premijeru.

 

NUDGE, Alek Bošković, Vojkan Bećir

 

Ovaj klub sa zavidnom lokacijom u samom centru i osetno dobrim ozvučenjem kapaciteta 240 osoba, prilika je da podjednako sretnete drage ljude koliko i upoznate interesantne nove.


Nudge su Alek Bošković i Vojkan Bećir, dugogodišnji činioci klupske i muzičke scene. Obojica paralelno na različitim projektima rade PR u muzičkoj industriji, bave se novinarstvom i uredništvom programa klubova i festivala.
Kao selektori muzike bili su u gotovo svim beogradskim lokalima, a tokom aprila svoje DJ setove predstaviće i u Novom Sadu i Zagrebu.


Nudge je rezultat njihove naslušanosti popa, aspiracije ka tehnu, prijemčivosti hausa i nepredvidivosti džeza. Nudge je, pre svega, proizvod prijateljstva i poziv na novo.
 


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :