Barutana klub Beograd

NS TIME - Pun klub sa TROY PIERCE-om!

Datum objave:06.05.2009

Pročitano:3905 puta

By:Davor Despot

Pocetak maja u Novom Sadu je zapocet sa vise nego dobrom zurkom uz dugo ocekivanog i najavljivanog Troy Pierca koji spada u sam vrh svetskog dj-inga! Pa stoga smo morali biti bas na ovom mestu :-) Svi poznavaoci minimal scene sigurno su bili na zurci u prostoru kluba NS Time, sada vec legendarnog kluba gde su izmedju ostalog i bili prve zurke na ovim prostorima, koji je sa svojim autenticnim prostorom poznatom po pravom avionu lociranim na sredini kluba i neobicnim instalacijama bio pravi izbor! Prava industrijska zurka , nema sta!!!
 


Minimal set koji je izasao iz muzicke radionice Mr. Troya bio je vrlo interesantan pre svega sto je bio vrlo dinamican, brz i ritmican uz povremene break beat faze s kojima je odusevio sve prisutne i propracen ovacijama produzio je svoj set! Organizacija je isto bila vrlo dobra tako da zamerki nema!Prepun club je dokaz da je event skroz ispracen od strane clubera, a atmosfera koja je vladala samo je jos jedan pokazatelj dobrog partija! 

Sto se tice domace podrske ovog puta bili su zaduzeni dj Car Z i back to back dvojac Goya & Natasha. Nije ni cudo sto je za ovakav party trebalo napuniti baterije jer isti je trajao do kasnih jutarnjih casova. Za sve one koji nisu bili siguran sam da su su nesto propustili .... :-)

vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :