Novosadski doček leta na otvorenom 23. juna - Future Sound of Danube: The Summer Solstice

Datum objave:21.06.2017

Pročitano:3274 puta

Datum održavanja: 23.06.2017

Lokacija: Borisov Atelje

U petak, 23. juna, u Borisovom ateljeu na Petrovaradinskoj tvrđavi, održaće se žurka koja slavi dolazak leta - Future Sound of Danube: The summer solstice.

 

Future Sound Of Danube


Future Sound Of Danube je novi koncept Open Air zabave u organizaciji Extra Bass ekipe, inspirisan atmosferom prirode i urbane kulture. To je projekat koji povezuje progresivne regionalne umetnike različitih muzičkih žanrova od Live performansa do DJ nastupa moderne elektronske muzike.

 

Future Sound Of Danube je muzika dobrog raspoloženja, prilagođena vremenu i prostoru.  Na prvom letnjem FSOD druženju ove sezone u kultnom prostoru novosadske alternativne kulture - Borisovom ateljeu na Petrovaradinskoj tvrđavi očekuje vas sjajna plesna zabava sa super didžejevima koji prezentuju novu elektronsku muziku.


Zabava počinje u 23 časa, a za muzički ugođaj će se pobrinuti 8 sjajnih izvođača iz Sarajeva, Beograda i Novog Sada: A Skitzo, Double B, Feloneezy, Flip, Jackie Dagger, Necone, Rasheed i Shpira.  Cena ulaznice do 01 čas je 300 dinara, a posle toga 500 dinara.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :