Novosadski DJ i producent Lag na američkoj turneji!

Datum objave:17.02.2017

Pročitano:6036 puta

By:Sagor Mešković

Sve popularniji domaći DJ i producent Lag, od danas kreće na američku turneju na kojoj će između ostalog obići Njujork, Los Anđeles, Denver i Dalas. Posebno se izdvaja nastup u Bruklinu u okviru trenutno najhvaljenije njujorške organizacije i etikete The Bunker! Rezident Exit festivala i No Sleep Novi Sad bine, beleži sve zapaženije nastupe izvan Srbije, a samo u poslednjih par godina iza sebe ima nastupe u Londonu, Berlinu, Moskvi, Parizu, Amsterdamu i desetinama drugih.

 

LAG - USA turneja

Ipak, za prve nastupe u američkim metropolama kaže da su nešto potpuno drugačije za njega: "Iako je svaki nastup novo iskustvo, čini mi se da će predstojeći nastupi u Americi biti poseban izazov i unikatno iskustvo. Odnos ljudi prema muzici ovde osetno je drugačiji i osećam da će biti prava avantura nastupiti u nekoliko različitih država, od obale do obale".

U Americi su underground žurke i dalje veoma izazovne za organizovanje, što i Lag potvrđuje: "Poseban šmek dodaje old-school rave pristup organizovanju žurki gde su najbolje žurke na tajnim lokacijama, bilo da su hangari ili manji klubovi, a gerila marketing još uvek je veoma zastupljen i funkcioniše odlično".

Miloš Martinov, pod imenom Lag nastupa već deceniju, a na sebe je skrenuo pažnju izdanjima za domaću etiketu Teskoba. Izlazak na međunarodnu scenu, pored ostalog, omogućila mu je i saradnja sa kultnom roterdamskom izdavačkom kućom MORD, te recenzije na Resident Advisoru. Tu su još izdanja za etikete Sect, gde je remiksovao Grovskopu i njegov "Atopic", Sigularity i "Stutter EP", te još uvek svež "Nemir" na južno-londonskoj etiketi THEM.
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :