Novosadski bend NOVA predstavlja novi spot

Datum objave:17.05.2019

Pročitano:1213 puta

Lokacija: Novi Sad

Bend NOVA objavio je spot za pesmu "Moderna vremena". Pesma i spot najavljuju njihov debi album sa 11 pesama.

Bend je učestvovao na više festivala na kojima je osvajao značajna mesta i nagrade. NOVA do sada ima iza sebe više singlova "Jedini" 2011. " Sa one strane" 2013. "Ledeno" 2014. i "Senke" iz 2015. godine od kojih je pesma Ledeno ponovo snimljena u novom aranžmanu. Na albumu se nalaze i tri nove pesme koje nisu svirane na njihovim koncertima.

 Album "Moderna vremena" je sniman i produciran u studiju "Road" u periodu februar-april kod Dragana Alimpijevića Pika sa kojim je bend sarađivao na snimanju ranijih singlova "Jedini" i "Senke".

Pesma koja nosi naziv kao i album ocrtava medijsku i virtuelnu stvarnost u kojoj živimo, slobode i individualnost, i nagoveštava deo dinamične atmosfere novog albuma.

Spot je snimio i režirao Robert Moldvaji. Ukoliko želite da podržite bend, molimo Vas da putem Vašeg medija podelite ovu vest kako bi bili vidljivi muzičkoj zajednici.

Članovi benda NOVA su: Slobodan Vuletić - gitara/glavni vokal, Robert Moldvaji - bubanj/prateći vokal, Janoš Botka - bas gitara, Viktor Moldvaji - gitara.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :