Novogodišnji REJV u Tjubu: Vidimo se u veselom podrumčetu! Srećna Nova godina!

Datum objave:27.12.2015

Pročitano:4944 puta

Datum održavanja: 31.12.2015

By:Iva Arifaj

Lokacija: The Tube, Beograd

Polako ali sigurno stiže i kraj decembra, vreme kada rezimiramo proteklu godinu i donosimo nove odluke, ali i vreme kada slavimo. Vreme za Novu godinu. Veliki novogodišnji rejv se sprema u vašem omiljenom klubu The Tube i za dobar provod biće zaduženi Masai Warriors, udruženi sa Alternativom i John Belkom. 

 

Novogodišnji REJV u Tjubu: Vidimo se u veselom podrumčetu! Srećna Nova godina!

 

Svako od njih će se svojim specijalnim setom postarati da vam doček 2016. godine ostane u magičnom sećanju, a pošto organizacija kluba uvek ima nešto lepo da ponudi klaberima, ovog puta Tjub će raditi do 8 ujutru, što znači čak 10 sati žurke i dobrog provoda. Karte se nalaze u pretprodaji po ceni od 750 dinara i možete ih kupiti na sajtu ddtickets.com, dok će se kasnije cena rasti i na ulazu biti znatno skuplja. Vidimo se u veselom podrumčetu! Srećna Nova godina!


Danijel Čehranov je momak koji se već dugi niz godina bavi DJ-ingom kao i produkcijom. Završio je fakultet za produkciju te su vam možda poznate neke od njegovih do sada izdatih traka: Stay mine, In my dreams, Alive. U njegovim setovima dominira deep house zvuk uz sexy vokale i masan bassline.

 

Kid Kimi je za vrlo kratko vreme zaradio ozbiljnu reputaciju medju publikom i svojim kolegama, iako mu je tek 24. godine. Pravi underground DJ, nikad ne propušta priliku da oduševi prisutne svojim izborom traka. Svoju karijeru je započeo pre nekoliko godina i do sada svirao sa Oxiom, Eric Cloutier-om i Andre Olive-om i mnogim drugim.

 

Vuk Smiljanić, dečko koji se pored mixovanja bavi produkcijom muzike i na njega je veliki uticaj imala hip hop muzika. Kao DJ radio je zajedno sa Kevinom Sandersonom, Butchom, Detroit Swindlom, Traumerom, Tuccillom. Ove godine je izdao traku za Mad Mole Music pod nazivom “Come baby come”.

 

ZWEIN dvojac čine Nemanja Tankosić I Nenad Jovanović. Kao i ostatak ekipe rezidenti su kluba The Tube, gde ih najčešće možete čuti. Prošle sezone pokrenuli su i novi koncept žurki pod nazivom “Infinity” u sklopu kojih su nastupala svetska imena klabing scene kao što su Guy J, Eelke Kleijn i D nox i Beckers.

 

ALTERNATIVA – Nemax Jackmill i Kristijan Petrovski su momci koji su za vrlo kratko vreme osvojili beogradsku scenu, pa i šire, i puštali na skoro svim većim i manjim žurkama kada je u pitanju elektronska scena. Monsun, Mladost, Tube, Sunday Beat, Ben Akiba, Magacin Depo, KPTM mesta su gde možete osetiti fenomenalnu energiju koju ovi momci stvaraju kroz svoje setove. Stali su rame uz rame sa mnogim velikim zvezdama kao što su Valentino Kanzyani, Metodi Hristov, a ovog petka i NTFO.

 

JOHN BELK - Matija Sokić, rezident DJ kluba The Tube, bavi se produkcijom više od 10 godina. Prošlogodišnji je pobednik DJ takmičenja „DJ SET SA ALFOM“, gde je osvojio letovanje na Ibicu. Ove godine prijavio se za svetski poznato Burn Residency takmičenje i ušao u finale. Iza sebe ima 15 izdanja, medju njima je najpoznatiji remix Hot since 82 – „Like you“ koji je izdat za Get Physical label. Belkov singl pod nazivom „Silver Surfer“ izašao je za Knee Deep In Sound u martu i postigla je veliki uspeh našavši se u setu John Digweed-a.
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :