Novogodišnji Love Revolution u Mikseru uz Sevdah Baby i Mimi Mercedez

Datum objave:26.12.2016

Pročitano:4767 puta

Datum održavanja: 31.12.2016

Lokacija: Mikser House

Svi koji se odluče da Novu godinu dočekaju baš u Mikser House-u, obradovaće program koji i ove godine obećava nezaboravno veče. Pored odabranih DJ setova muzike 80-tih, Trap, 80s Pop-Rock i EDM-a posebno iznenađenje spremaju SEVDAH BABY i
MIMI MERCEDEZ.

 

Love Revolution u Mikseru


"I ovog puta na dočeku Nove godine, pored dobrog provoda, LOVE REVOLUTION žurkom želimo da afirmišemo neki lepši, bolji i srećniji svet zasnovan na apsolutnim vrednostima ljubavi, solidarnosti i tolerancije. Zato ovogodišnje izdanje zasnivamo na ljubavi prema sebi, vođeni filozofijom "Ako ne možeš da voliš sebe, kako ćeš da voliš druge?". Prošle godine smo komforno ugostili preko 1000 gostiju i verujemo priredili jedan od najboljih i najspektakularnijih dočeka u gradu. I ove godine kao i prošle očekujemo da pored domaće publike ugostimo i veliki broj stranaca, koji dolaze u Beograd tokom praznika" - poručuju organizatori.

 

Sevdah Baby

Sevdah Baby 
Kralj domaće EDM scene sa Djixx, kraljicom, koja apsolutno dominira scenom i širi energiju kao požar, prošle godine na LR žurci zapalili su masu svojim klupskim hitovima i naveli nas da osetimo pravo značenje #OneLove poruke EDM scene.

 

Mimi Mercedez

Mimi Mercedez
Surova reperka koja u svojim pesmama silovito govori o ljubavi prema sebi i "tough love-u" prema onima koji pravo na tu ljubav osporavaju, uz energične bitove svojih pesama pokrenuće vaše celo telo i navesti vas da se osećate dobro u svojoj koži, volite i cenite svoju ekipu i ne plašite se hejtera.

KARTE
2000 din - do 30. decembra
2500 din - na ulazu
Karte dostupne u Mikser House-u (12h - 20h) i prodajnim mestima Gigs Tix-a (Vulkan knjižare, Corner Shopovi).

 

MIKSER je multidisciplinarna platforma koja podstiče razvoj kreativne ekonomije zemlje i regiona, i uspostavlja dijalog između savremenih globalnih tendencija i domaće i regionalne prakse. Organizacija MIKSER pokrenula je MIKSER FESTIVAL najveću regionalnu smotru kreativnosti i inovacija i osnovala MIKSER HOUSE – Balkanski dizajn centar, permanentni multifunkcionalni prostor za kulturne, edukativne i komercijalne aktivnosti, smešten u inspirativnom zdanju nekadašnje industrijske garaže. Zahvaljujići sinergiji oba Mikserova projekta locirana u Savamali, ovaj zapušteni kvart prolazi kroz proces urbane transformacije u progresivni kulturni distrikt.

www.mikser.rs
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :