Novogodišnji Katapult

Datum objave:20.12.2013

Pročitano:4307 puta

Datum održavanja: 15.12.2013 - 05.01.2014

Lokacija: TC Ušće i Galerija ULUS, Beograd

Ušće šoping centar u saradnji sa Pero Art Centrom i fondacijom “Osmeh na dar” organizovao je novogodišnju humanitarnu manifestaciju pod nazivom “Katapult i Ušće – deci na dar”.  Manifestacija se održava na glavnom platou ispred Ušće šoping centra u periodu do 05. januara 2014.godine.

 

Katapult je organizovan i u Galeriji Ulus u Knez Mihajlovoj 37. Posetioci Ušće šoping centra i Galerije Ulus imaju priliku da pogledaju i kupe, unikatne, izložene predmete svakog dana u periodu od 10 časova do 22 časa tokom trajanja manifestacije i na taj način doprinesu da se prikupe neophodna sredstva za kupovinu.

 

 Tokom trajanja manifestacije, programom će biti obuhvaćeno nekoliko načina obezbeđivanja sredstava za kupovinu materijala za novogodišnje paketiće:

- Prikupljanje novčanih sredstava od kotizacije učesnika "Katapult" festivala
- Prikupljanje novčanih sredstava deljenjem simboličnih obeležja fondacije "Osmeh na dar" (bedževi, majice, šolje) i toplih napitaka u zamenu za donaciju.

U okviru „Katapulta“, do sada je promovisano više od hiljadu mladih dizajnera, a sama manifestacija se pozicionirala kao najveći regionalni festival modnih detalja, nakita i garderobe. Ove godine na „Katapult“ festivalu možete naći radove unikatnog stvaralaštva kao što su: nakit, odevni predmeti, ukrasi za kuću i još mnogo toga.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :