Novogodišnji Connected: Lea Dobričić, MarkyZ i Nic Lawyer

Datum objave:11.01.2017

Pročitano:4988 puta

Datum održavanja: 13.01.2017

By:Nadežda Ivanović

Lokacija: DOT

Lea Dobričić nastavlja seriju CONNECTED žurki ponovo u klubu DOT! U skladu sa svojom harizmom i energijom prirediće vam kao i uvek nezaboravnu žurku za doček srpske Nove Godine, jer kao što i sami znate njeni besprekorni setovi ne ostavljaju nikoga ravnodušnim. Ovoga puta u goste joj dolazi dragi prijatelj i kolega MarkyZ, a čaroliju novogodišnje večeri upotpuniće i junior doamće techno scene Nic Lawyer. Inače, ovaj trio nastupio je u b2b2b setu prošle godine na Urban Bug stejdžu na Exitu.

 

CONNECTED - Lea Dobričić - DOT


MarkyZ je mladi DJ iz Italije čiji kvalitet potvrdjuje podrška proslavljenih producentskih imena kao što su Richie Hawtina, Marco Carola, tINI, Robert Dietz, Hector, Mark Antona, Hearthrob, Shlomi Aber, East End Dubs i velikih svetskih etiketa među kojima su DESOLAT, MUSIC ON, MINUS, CADENZA i CACOON. Poznavanje elektronske muzike i strast prema Techno, Deep, Dub, House žanrovima, doneli su raznovrsnost i senzualnost njegovim već emotivnim setovima. Nastupao je na velikim svetskim festivalima kao sto je Exit i bio gost najčuvenijeg italijanskog kluba Tenax. Danas, MarkyZa smatraju jednim od najtalentovanijih DJ-eva u Italiji. Kao producent, predstavio se parom izdanja koji su podržani od strane najvećih svetskih umetnika.


Nik Lawyer rođen je 1990. godine u Prokuplju, a kasnije prelazi da živi i radi u Nišu. Počeo je da radi kao DJ sa 15 godina po lokalnim klubovima u Prokuplju, a od 2009. godine počinje da radi i u niškim klubovima . Od novembra 2013. godine postaje resident DJ u Clubu 'LIV', gde je nastupao sa Markom Nastićem, Leom Dobričić i mnogim drugim DJ-evima. 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :