Novogodišnji Art Market u BIGZ-u

Datum objave:24.12.2019

Pročitano:1204 puta

Datum održavanja: 28.12.2019

By:Katarina Kulić

Lokacija: Zgrada BIGZ-a, 6. Sprat

Ako Vas je oduvek zanimalo gde nastaju umetnička dela i šta se sve dešava u zgradi BIGZ-a, onda je Novogodišnji Art Market događaj koji će Vam privući pažnju, posebno ako još niste smislili novogodišnje ili božićne poklone.

 

 

Svi znamo da je ekipa jača kad je ima više, pa može se slobodno reći da su umetnici primenili i izreku SAMO SLOGA SLIKARE SPAŠAVA i uz zajedničke snage pripremili nam pravi savremeni događaj. Zašto kažem savremeni – imaćete priliku da podržite našu scenu savremene umetnosti svojim prisustvom, ali i kupovinom njihovih originalnih dela - crteža, grafike, kolaže, akvarele, i japanski street art-a.


Zavirite u njihov zajednički studio na 6. spratu u zgradi BIGZ-a u subotu, 28. decembra od 20h i pogledajte izložbu mladih akademskih slikara i studenata Likovne akademije u Beogradu koji su već krenuli da grade svoje umetničke karijere u zemlji i u inostranstvu a sigurno će kroz par godina njihova imena biti više nego poznata a dela više nego prepoznatljiva.
Umetnici koji će izlagati su: Nina Puhar, Nebojša Hikaru, Živana Mijailović, Dimitrije Turudić, Jovana Jovanović, Luka Jendrišek, Sanja Momčilović, Marija Stanković, Strahinja Simić, Milena Kulić, Olga Đelošević, Andrea Moračanin i Katerina Bošković.


Učestvovali su u brojnim grupnim izložbama, međutim, ovo je prvi put da se ova ekipa mladih umetnika samoinicijativno organizuje i pravi zajedničku prodajnu izložbu.


U okviru izložbe muziku će puštati DJ Nevena Jeremić, a događaj je sponzorisan od strane Tuborga i Red Bull-a.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :