Novogodišnja alternativa - exKLUZivna beoGRADSKA žurka!

Datum objave:06.12.2016

Pročitano:5856 puta

Datum održavanja: 31.12.2016

By:Jovana Coka Stanković

Lokacija: Zgrada Kluz-a, Beograd

Gradska ekipa se više ne pita gde dočekuje novu godinu. Od prošlogodišnjeg dočeka ustanovljeno je da je najbolja žurka na vrhu zgrade bivšeg Kluza, u srcu Beograda! 

 

Novogodišnja alternativa - exKLUZivna beoGRADSKA žurka! | Doček Nove Godine 2017

U novogodišnjoj noći biće SRCE na terenu zahvaljujući prazničnom nastupu grupe ARTAN LILI, a Beograd će protresti i groznica novogodišnje večeri koja će probuditi dobri duh starog Beograda - zahvaljujući nastupu grupe VESELE OSAMDESETE koja će za ovu priliku izvesti uživo najveće hitove domaćeg popa i roka osamdesetih, od Olivera Mandića i grupe Denis & Denis, do Prljavog Kazališta i Šarla Akrobate, u njima svojstvenom pop-punk maniru. Ako su '60-te bile ,,vrele" a '70-te ,,lude", a '80-te... i dalje se prepričavaju! I tek će nakon exKLUZivne novogodišnje žurke koja se priprema za 31. decembar na vrhu Masarikove 4!

 

Artan Lili | Foto Predrag Mijailovic

Artan Lili | Foto Predrag Mijailovic

ExKLUZivna novogodišnja žurka ne podrazumeva samo live nastupe - na jednom mestu, u mnogo kvadrata, na žurci za koju se prošle Nove godine tražila karta više, Beograđane i sve goste prestonice očekuje i DJ stage sa bogatim muzičkim programom - prazničnim, raspevanim i plesnim! Uroš Đurić i Srdjan Žika Todorović sada se već mogu smatrati rezidentima exKLUZIvne novogodišnje žurke! Prepoznatljive gradske face ponovo će svojim didžej performansom zapaliti gradsku ekipu, a za pultom će im se pridružiti Pavle Veljković i Dada Selectah!

I to nije celokupan program! Uskoro će organizatori exKLUZivne beoGRADSKE žurke predstaviti još atraktivnih imena bendova i didžejeva koji će doček 2017. godine učiniti nezaboravnim!

Prvi kontigent ulaznica po exKLUZivnoj promotivnoj ceni od 1.200 dinara dostupan je na svim prodajnim mestima Eventima i DD Ticketsa. Kako se nova godina bude bližila cene ulaznica će rasti, zato ih nabavite na vreme - sa 55% popusta.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :