Klub Barutana Beograd

Novo mesto za ljubitelje muzike - Balkanrock Sessions

Datum objave:28.06.2021

Pročitano:476 puta

Datum održavanja: 05.07.2021 - 01.01.1970

Lokacija: Beograd

Regionalni muzički portal Balkanrock od ponedeljka, 5. jula, u 20h na svom Youtube kanalu i streaming platformama pokreće "Balkanrock Sessions" – serijal online koncerata visokog audio-vizuelnog kvaliteta.

 

Balkanrock sessions

Balkanrock već 15 godina, iz dana u dan, izveštava o aktuelnim dešavanjima na muzičkoj sceni, čitaocima približava njihove omiljene muzičare i upoznaje ih s novim imenima. Ipak, za ovu entuzijastičnu ekipu to nije bilo dovoljno. Osetili su potrebu da svoju delatnost prošire, a problem usled nedostatka koncerata u 2020. godini im je dao odgovor i kako. Tako se, jednim hrabrim skokom na za njih neistražen teren, rodio "Balkanrock Sessions".

Osmišljen je kao svojstvena kombinacija nastupa uživo i kratkog intervjua, po ugledu na svetske online emisije KEXP, Tiny Desk i Audiotree. "Balkanrock Sessions" želi da gledaocima pruži kompletan doživljaj toga kako određeni bend izgleda i zvuči na bini, ali i da im otkrije zanimljivosti iz karijere muzičara.

Balkanrock kroz "Balkanrock Sessions" želi da promoviše autorsko stvaralaštvo u muzici, unapredi i proširi trenutnu ponudu online koncerata u regionu, osnaži mlade bendove, publici obezbedi najbolji mogući užitak i informiše je o rokenrol sceni na ovim prostorima.

"Balkanrock Sessions" se snima na profesionalnoj opremi, u akustičnom prostoru, a na njemu radi tim sačinjen od stručnih i iskusnih pojedinaca:

Mladen Milošević i Milena Gojković – novinari
Nemanja Đorđević, Damjan Jovanović, Angelina Kačunković – video i fotografija
Stefan Gaćeša i Dejan Sredić – audio
Filip Pavlović – dizajn

Balkanrock se, kao medij koji neguje pravovremenost informacija i kritičko mišljenje, već dugi niz godina aktivno zalaže za očuvanje alternativne rok kulture. "Balkanrock Sessions" otvara nova vrata ovoj redakciji, njihov rad diže na viši nivo i omogućava im da što veći auditorijum upoznaju s izuzetno bogatom muzičkom ponudom regiona.


vrh strane
Tagovi:
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :