NOVO JUTRO: Pančevački pank bend RASKID 13 izbacio je novi singl i spot!

Datum objave:29.06.2015

Pročitano:5117 puta

Pančevački pank bend „Raskid 13”, novi “štićenik” izdavačke kuće LampShade media, izbacio je novi singl i spot, ovog puta pesmu pod nazivom „Novo jutro”.

NOVO JUTRO: Pančevački pank bend RASKID 13 izbacio je novi singl i spot!

Ovaj spot je odlično zagrevanje za svirke “Raskida 13” na Exit festivalu, 12. jula (Future Shock bina) a zatim i u Italiji, u Veroni na Selfestu, 24. jula.

Pesma „Novo jutro” zapravo ilustruje muško-ženske odnose i kompleksnost istih, a naročito iz perspektive muškaraca koji imaju potrebu da „jure” za ženama. Spot i pesma prenose jasnu poruku: bili mi muškarci ili žene, ukoliko nam neko koga želimo izmiče, treba se setiti da uvek postoji pozitivna strana i da će novo jutro svakako svanuti – i biti bolje nego prethodno. Ovaj lajtmotiv muško-ženskih odnosa provlači se kroz celu pesmu „Novo jutro”, a spot možete pogledati putem ovog linka. Režiju i kameru potpisuje Ana Danilović, dok je montažu radio Miroslav Ivanović Joe.

 


Šalom samoproklamovani članovi „nasmejano-spontano-pivopijskog društva”, tj. benda „Raskid 13”, imali su prethodnih meseci niz svirki u gradovima širom Srbije i na različitim festivalima. Bend je postao jedan od pobednika regionalnog takmičenja bendova u organizaciji „Converse”-a. Takođe, osvojili su drugu nagradu na festivalu „Omladina” u Subotici, a glasovima žirija UFO festivala osvajili su prvo mesto u kategoriji PUNK / SKA / CROSSOVER / ALT ROCK / INDIE. Najskoriji koncert bend je održao u junu upravo na UFO festivalu u Osijeku. Kada govorimo o narednim mesecima, ovu pank petorku očekuju nastupi na Exit festivalu 12. jula na Future Shock bini, a zatim u Italiji (Verona) i na Selfestu 24.jula.

Još jedan od noviteta koji bend želi da predstavi publici jeste i potpisivanje ugovora sa izdavačkom kućom „Lampshade Media”, sa kojom će sarađivati u budućnosti.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :