Klub Barutana Beograd

Novo izdanje Dejana Milićevića: Retro zvuk u modernom ruhu

Datum objave:13.12.2014

Pročitano:3860 puta

DJ Dejan Milićević, jedan od zaštitnih znakova naše elektronske scene, posle saradnje sa čuvenim DJ Rush-om, izbacio je novo izdanje na svom labelu Tit Zero Recordings.

 


Nakon zapaženog početka sa izdanjem na kojem se pojavljuje slavni Rush, poznat po izuzetno jakoj bas liniji u svojim setovima, Milićević je ovog puta radio sa mladim beogradskim producentom John Jogurtom. Izbacili su dve numere From Utterly Simple i More Sophisticated, koje obiluju sirovom energijom, a mogu se delimično preslušati na Beatport-u.

- Saradnja se DJ Rush-om je prošla veoma zapaženo i veoma sam srećan što se tako veliko ime pojavilo na labelu. Ovog puta sam radio sa mladom beogradskom DJ nadom i u ove dve trake preovladavaju retro zvuci, ali i nekim novim aranžmanima. Ideja nam je bila da podsetimo na neki stari fazon, koji je doduše još uvek aktuelan, ali u modernoj produkciji. Nadam se da će se svideti publici - kaže Milićević i najavljuje da će i na narednim izdanjima sarađivati sa poznatim imena sa svetske, regionalne i domaće scene.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :