Novi spot Organizma, u subotu 28. aprila promocija albuma

Datum objave:24.04.2018

Pročitano:1669 puta

Datum održavanja: 28.04.2018

Lokacija: Beograd

Eklektični beogradski sastav Organizam objavio je danas spot za pesmu "Nepar", poslednji singl sa debi albuma "Intergalaktički cirkus", koji na CD-u objavljuje promoterska kuća Long Play.

 

Foto: Nemanja Janić

Medijska promocija CD-a, uz mini koncert benda, biće održana u subotu 28. aprila (13:00) u Muzičkoj kući Metropolis (Makedonska 21, Beograd), uz besplatan ulaz za posetioce.

"'Nepar' na idealan način zaokružuje priču našeg debi albuma, a izuzetno nam je drago što su kadrovima sa otvaranja bašte KST-a i snimcima iz naše lične arhive obuhvaćene nama drage uspomene i deo ljudi koji su dali svoj doprinos u realizaciji ovog celog poduhvata", izjavili su članovi benda.

Organizam i Long Play na ovaj način nastavljaju saradnju započetu objavljivanjem spota za singl "Kosmos", nakon Arsenal festa 2016. godine na kojem je žiri, u čijem su sastavu bili gitarista legendarnih KUD Idijota Sale Veruda, producent Voja Aralica i Branko Rosić, pisac i novinar Nedeljnika, doneo odluku da upravo Organizmu kao nagrada za prvo mesto na takmičenju perspektivnih bendova pripadne snimanje spota u produkciji ove izdavačke kuće.

I ovim singlom Organizam nastavlja da "levitira iznad nivoa svesnog". Članovi benda su Ivan Bošković Kosmogenit (vokal, gitara), Bogdan Obradović Bugi (matrice, semplovi, frula, back vokal), Igor Šćepanović Šćepa (bas) i Radosav Tijosavljević Rakiša (bubanj).
 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :