Novi spot Hladnog Piva i Josipe Lisac

Datum objave:03.02.2018

Pročitano:1677 puta

POMAMA ZA HLADNIM PIVOM: Objavljen i novi spot 


Za prva dva dana prodaje ulaznica za veliki slavljenički koncert Hladnog Piva na Kalemegdanu, 26. maja, prodato je više od hiljadu ulaznica, tako da je pre vremena rasprodat promotivni kontigent karata. Od danas je u prodaji ograničen broj regularnih ulaznica po ceni od 700 dinara, a za fan pit 1.000 dinara. U narednom periodu cena će se menjati kada se rasproda ograničeni broj ulaznica po određenoj ceni, o čemu se detaljnije informacije mogu pronaći na sajtovima Eventima, DD Ticketsa i Gigs Tixa.

 

Foto: Mario Borščak

U susret slavljeničkim koncertima, objavljen je i novi spot za pesmu „Soundtrack za život". Nakon 14 godina "glasovi, tonovi rasuti" skupljeni su ponovo, ovaj put u saradnji Hladnog Piva i Josipe Lisac. Krik dive reže sivu svakodnevnicu kao i rifovi Hladnog Piva koji odzvanjaju od 1987. godine. Svi tražimo tu pesmu koja će nam biti štit i reči kojima ćemo seći sve što nam smeta – "Soundtrack za život" je zato tu, u novoj verziji, kao posveta svemu što su momci iz Hladnog Piva u ovih 30 godina napravili, kao posveta svima koji su ostavili trag u bendu i kao zahvalnost svima koji su uz muziku Hladnog Piva sve ove godine!

"Dolazimo ovaj puta po prvi puta predstaviti sve, a ne samo zadnji album. Koncert će stoga trajati malo duže, jer ne stane 30 godina u dva sata. Nikad se nismo odmarali na lovorikama, ali ćemo se ovaj put dobro skupa naodmarati na najvećim hitovima kojih se bogami skupilo. Usput ćemo skinuti prašinu sa zaboravljenih aseva. Pa ko voli pivo popit i poslušat našu muziku pod zvjezdanim svodom, neka svrati na Kalemegdan, 26. maja!" poručio je Mile Kekin.

Nova verzija pesme "Soundtrack za život" nalazi se na aktuelnom albumu "Greatest Hits" kojim Hladno Pivo obeležava 30 godina karijere, a koji se može kupiti u prodavnici Jugotona i na benzinskim pumpama.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :