Novi spot benda Dingospo Dali

Datum objave:09.02.2018

Pročitano:2195 puta

Lokacija: Beograd

Alternativni bend Dingospo Dali objavio je danas spot za pesmu "Drugi svet", po kojoj je nazvan njihov nedavno objavljeni debi album "Sve dok mislim da je ovo drugi svet".

"Ideja spota bila je da se 'Drugi svet' predstavi kao spoj muzike, grada i svakodnevnice, što na najbolji način oslikava poruku pesme. Spot je po našem mišljenju prirodan i nepretenciozan a u isto vreme i umetnički, jer među mnoštvom kadrova nalazi se i dosta simbolike i skrivenih poruka povezanih sa tekstom pesme", objašnjava pevačica Sandra Grubić.
 

Dingospo Dali

Foto: Jakov Simović


Spot mladog studenta filozofije Simona Tsubote prikazuje članove Dingospo Dali kako u studiju sviraju pesmu "Drugi svet", kao i na raznim lokacijama u Beogradu.

"Simon je uspešno preneo atmosferu, energiju i celokupnu sliku benda najpribližnije onome što mi zaista jesmo. Iako jednostavan, jasno se vidi uložen trud i talenat mladog umetnika, i ponosni smo što smo mu mi bili motivacija za rad na ovom spotu", kaže Grubić.

Beogradski Dingospo Dali objavio je debitantski CD album "Sve dok mislim da je ovo drugi svet" za promotersku kuću Long Play 30. novembra 2017. godine. Vođen raznim uticajima bendova uglavnom mračnijeg zvuka, Dingospo Dali je na autentičan način spojio gruv i ritmičnost sa nežnošću i melodičnošću, što se naposletku može čuti u 12 pesama albuma (sa kog su se još ranije pojavili spotovi "Sa krova", "Ona", "Ne pitaj se" i "Pelin").

"Sve dok mislim da je ovo drugi svet" snimili su pevačica Sandra Grubić, bubnjar Nikola Vidojević, basista Nemanja Bulatović i gitaristi Nikola Mišić i Miloš Kasalović (umesto njega odnedavno je u bendu Marko Mićanović).

 


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :