Novi singl UP N DOWNS-a

Datum objave:07.02.2019

Pročitano:502 puta

Ne tako davne 2015. godine slovenački bend UP N' DOWNS uspeo je da osvoji srca publike Zaječarske Gitarijade i bude proglašen pobednikom glasovima iste.

 

 

 

Publika je u ovom bendu bivše Juge uspela da prepozna živi zvuk dobrog rocka i poleti za slavujskim glasom mladog i školovanog pevača Erika. UP N' DOWNS su izabrali trnovit put odlučivši se da muziku stvaraju sami. U tekstove su utisnuli težnju da vrate spomen na sve ono što je zaboravljeno, pa je tako i naziv prvog albuma Vse kar sem pozabil (Sve što sam zaboravio).

 

Prvi album izdat je 2016. Sastav ovog mladog benda obogaćen je još jednim članom Robertom Likarom, gitaristom legendarnih bendova Niet I Drinkers. Nije se dugo čekalo, već se vredno radilo i evo nas sada pred još jednim albumom. Kako tema davno izgubljenih sećanja nije još uvek zatvorena i iscrpljena, ponovo će isplivati u pesmama drugog albuma, koji izlazi ove godine kao nastavak prethodnog Vse kar sem pozabil II. Na Youtube-u možete poslušati i njihov novi singl Božji ateist.


vrh strane
Komentari (0)
Pošalji komentar


Ime i prezime

Komentar

Unesite kod iznad :